Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
Баш ќе прашував оти не се отвара тема за EMMY?
Iosono, ги имаше гледано Bourne? И Rachel Weisz ја земало за новиот, освен Norton.
Ќе треба маратонски да ги глеам некоја вечер..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Баш ќе прашував оти не се отвара тема за EMMY?
Iosono, ги имаше гледано Bourne? И Rachel Weisz ја земало за новиот, освен Norton.
Ќе треба маратонски да ги глеам некоја вечер..
Да, добри се. Не се палам на нив ама треба да се изгледаат. Борн повеќе од Бонд, лајк :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
gogo laurie and parsons

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347
Џабе новиов Борн кој сака нека биде во него кога Мет Дејмон по се изгледа нема да биде и приказната ќе е со сосема трет оперативец а не со Борн. Некој нека ме демантира ќе бидам пресреќен.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Гледам со комедииве. Или јас сум умрел in side или стварно нема некој филм кој би ме насмеал? Општо зборам, не само на листата. Серииве ги гледам посмешни отколку филмовиве. Незнам што е проблемот али не сум се смеел на филм/комедија одамна. Секако Монти Пајтон ама освен тоа - нц.
Од поновиве филмови, последна комедија на којашто сум се убил од смеење ми е Death at a Funeral, британскиот. Америчкиот римејк, не го иам глеано, не ни сакам, пошто најверојатно ќе се разочарам.
Од толку што нема асални комедии престанав да ги гледам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не чини американската верзија, гледани ми се и двете, британската верзија посмешна ми е :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас ја немам гледано британската верзија, ама оваа американскава побогу очајна е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас ја немам гледано британската верзија, ама оваа американскава побогу очајна е.
Гледај ја, многу подобро глумат актерите :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Коа гледам "комедии" со Бен Стилер, секад ми иде да се убијам. Понервозни филмови нема!
Јас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.
Инаку а про по муабетов за Борн, и јас немам гледано ама баш ниеден дел од филмот, ама и јас кога прочитав дека Нортон ќе глуми си реков - Океј сега имам причина да го гледам филмов.:)

Кога сме кај Мет Дејмон ( еден од најпреценетите актери според мене) што мислите за филмов според трејлеров?
Се утепав од смеење на коментарот на ЈуТјуб : There's always a frickin' monkey!:pos:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Џабе новиов Борн кој сака нека биде во него кога Мет Дејмон по се изгледа нема да биде и приказната ќе е со сосема трет оперативец а не со Борн. Некој нека ме демантира ќе бидам пресреќен.
За жал без Дејмон ќе биде...мислам какво е тоа продолжение на сагата за Борн, без него во истото. Како фан на серијалот би го гледал филмот, ама поарно ќе им биде да го направат "проклето" добар. А инаку мислам дека Џереми Ренер ќе ја има главната улога а насловот на продолжението е The Bourne Legacy (но може да им текне и да го сменат секако :giggle:). Инаку тоа е и насловот на четвртата книга во серијалот, само што таму приказната си продолжува нормално со Jason Bourne (David Webb).
А ова Нортон што го ставаат во филмот им е колку да се искупат пред фановите :LOL:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347
Инаку а про по муабетов за Борн, и јас немам гледано ама баш ниеден дел од филмот, ама и јас кога прочитав дека Нортон ќе глуми си реков - Океј сега имам причина да го гледам филмов.:)
Гледај ги што побрзо ако сакаш ептен добри трилери. Работени се според книги и тоа од Роберт Ладлам. Ден Браун може лајна да јаде спрема трилерите кои ги правел човеков на времето така да почни што побрзо не одземаат време.

Инаку кога ќе ги гледаш ќе видиш дека нема врска Нортон дали би глумел во нареден дел или не, или кој било и да е, затоа што се е околу Мет Дејмон во таа франшиза и ако него го нема и Свети Нортон да глуми џабе е. Гледај ги и сигурен сум дека ќе го добиеш истиот впечаток. Само гледај ги наеднаш затоа што мора да паметиш детали.
Кога излезе вториот дел, првиот дел го гледав пак за да се потсетам. Кога излезе третиот, ги гледав и првиот и вториот исто за да се потсетам.
--- надополнето: Jul 14, 2011 5:51 PM ---
За жал без Дејмон ќе биде...мислам какво е тоа продолжение на сагата за Борн, без него во истото. Како фан на серијалот би го гледал филмот, ама поарно ќе им биде да го направат "проклето" добар. А инаку мислам дека Џереми Ренер ќе ја има главната улога а насловот на продолжението е The Bourne Legacy (но може да им текне и да го сменат секако :giggle:). Инаку тоа е и насловот на четвртата книга во серијалот, само што таму приказната си продолжува нормално со Jason Bourne (David Webb).
Мислам дека мора да се вика така продолжението ама приказната ќе биде за друг оперативец кој доживеал слична судбина како Борн... глупости :). И јас го обожавам серијалов. Ако сакаш прочитај ја "Сложувалката на Парсифал" во два дела е, главниот лик доживува слична судбина како онаа на Борн. Башка тоа и филм е во план и тоа со некоја јака фаца во главна улога и се очекува да е трилериште... како и книгата.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Нортон>Дејмон....ама нек си ебе матер Борн без Дејмон.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.

Кога сме кај Мет Дејмон ( еден од најпреценетите актери според мене) што мислите за филмов според трејлеров?
Се утепав од смеење на коментарот на ЈуТјуб : There's always a frickin' monkey!:pos:
Кога Мет Дејмон ќе сними филм каде што нема да трча - тогаш ќе го наречам актер!

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Оти така збораш за човекот,провери го овој филм
http://www.imdb.com/title/tt0960144/
--- надополнето: Jul 14, 2011 6:00 PM ---
Кога Мет Дејмон ќе сними филм каде што нема да трча - тогаш ќе го наречам актер!
Мет Дејмон е шлагот на Холивуд...џабе ја акаш глата во ѕид

Kajgana Shop

На врв Bottom