Да, добри се. Не се палам на нив ама треба да се изгледаат. Борн повеќе од Бонд, лајкБаш ќе прашував оти не се отвара тема за EMMY?
Iosono, ги имаше гледано Bourne? И Rachel Weisz ја земало за новиот, освен Norton.
Ќе треба маратонски да ги глеам некоја вечер..
Од поновиве филмови, последна комедија на којашто сум се убил од смеење ми е Death at a Funeral, британскиот. Америчкиот римејк, не го иам глеано, не ни сакам, пошто најверојатно ќе се разочарам.Гледам со комедииве. Или јас сум умрел in side или стварно нема некој филм кој би ме насмеал? Општо зборам, не само на листата. Серииве ги гледам посмешни отколку филмовиве. Незнам што е проблемот али не сум се смеел на филм/комедија одамна. Секако Монти Пајтон ама освен тоа - нц.
Гледај ја, многу подобро глумат актеритеЈас ја немам гледано британската верзија, ама оваа американскава побогу очајна е.
Јас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.Коа гледам "комедии" со Бен Стилер, секад ми иде да се убијам. Понервозни филмови нема!
За жал без Дејмон ќе биде...мислам какво е тоа продолжение на сагата за Борн, без него во истото. Како фан на серијалот би го гледал филмот, ама поарно ќе им биде да го направат "проклето" добар. А инаку мислам дека Џереми Ренер ќе ја има главната улога а насловот на продолжението е The Bourne Legacy (но може да им текне и да го сменат секакоЏабе новиов Борн кој сака нека биде во него кога Мет Дејмон по се изгледа нема да биде и приказната ќе е со сосема трет оперативец а не со Борн. Некој нека ме демантира ќе бидам пресреќен.
Гледај ги што побрзо ако сакаш ептен добри трилери. Работени се според книги и тоа од Роберт Ладлам. Ден Браун може лајна да јаде спрема трилерите кои ги правел човеков на времето така да почни што побрзо не одземаат време.Инаку а про по муабетов за Борн, и јас немам гледано ама баш ниеден дел од филмот, ама и јас кога прочитав дека Нортон ќе глуми си реков - Океј сега имам причина да го гледам филмов.![]()
Мислам дека мора да се вика така продолжението ама приказната ќе биде за друг оперативец кој доживеал слична судбина како Борн... глупостиЗа жал без Дејмон ќе биде...мислам какво е тоа продолжение на сагата за Борн, без него во истото. Како фан на серијалот би го гледал филмот, ама поарно ќе им биде да го направат "проклето" добар. А инаку мислам дека Џереми Ренер ќе ја има главната улога а насловот на продолжението е The Bourne Legacy (но може да им текне и да го сменат секако). Инаку тоа е и насловот на четвртата книга во серијалот, само што таму приказната си продолжува нормално со Jason Bourne (David Webb).
Кога Мет Дејмон ќе сними филм каде што нема да трча - тогаш ќе го наречам актер!Јас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.
Инаку а про по муабетов за Борн, и јас немам гледано ама баш ниеден дел од филмот, ама и јас кога прочитав дека Нортон ќе глуми си реков - Океј сега имам причина да го гледам филмов.
Кога сме кај Мет Дејмон ( еден од најпреценетите актери според мене) што мислите за филмов според трејлеров?
Се утепав од смеење на коментарот на ЈуТјуб : There's always a frickin' monkey!
Оти така збораш за човекот,провери го овој филмЈас тоа чувство го имам на филмовите со Адам Сендлер. На човекот треба да му се забрани да создава комедии, очаен е.
Мет Дејмон е шлагот на Холивуд...џабе ја акаш глата во ѕидКога Мет Дејмон ќе сними филм каде што нема да трча - тогаш ќе го наречам актер!