M
Mr.InF3ction
Гостин
Нешто подетално? Со или без позадина? кои ефекти?Ќе се нафати ли некој да ми направи еден шестоаголник во фотошоп, која било боја, само светла да е, ама да има некои 3д ефект, и такви глупости..
Нешто подетално? Со или без позадина? кои ефекти?Ќе се нафати ли некој да ми направи еден шестоаголник во фотошоп, која било боја, само светла да е, ама да има некои 3д ефект, и такви глупости..
Без позадина, а ефекти кои било, само да изгледа убаво....Нешто подетално? Со или без позадина? кои ефекти?
Не се изјасни убаво што сакаш но ете нешто..важно е шестоаголник, 3д и светла боја..Без позадина, а ефекти кои било, само да изгледа убаво....
Океј, фала Вака нешто ми требашеНе се изјасни убаво што сакаш но ете нешто..важно е шестоаголник, 3д и светла боја..
не е како што барав... подобро е!!!Не е тоа шо бараше али онака, сакав да пробам нешо и еве.
Ситници шо ти ги праат модификациите ружни:Основната слика:
~ 70 Текстури и 8-10 саати подоцна:
Верзија нумеро дуе:
Се согласувам дека се 20 минути работа ептен е плукни залепи .Ситници шо ти ги праат модификациите ружни:
Сенката кај предниот браник - искача непотребно надвор, можеш да ја потсредиш за трипол секунди.
Капачето за резерварот - дај му малце дисорт накај лево, вака е баш плукни залепи (можеш дури и warp да му искористиш.
Издувите - изгледаат ко да се цртани т.е. пак ќе кажам плукни залепи (можеш да си поиграш со нив, drop shadow ти реков ми рече)
И кај најде 70 текстури? Ја глеам 6 објекти залепени и 20-30 минути работа Како и да е, браво
Се согласуем за грешките, прв обид ми е Не ми паднале у очи толку. Инаку од каде 70 текстури? Вака:Ситници шо ти ги праат модификациите ружни:
Сенката кај предниот браник - искача непотребно надвор, можеш да ја потсредиш за трипол секунди.
Капачето за резерварот - дај му малце дисорт накај лево, вака е баш плукни залепи (можеш дури и warp да му искористиш.
Издувите - изгледаат ко да се цртани т.е. пак ќе кажам плукни залепи (можеш да си поиграш со нив, drop shadow ти реков ми рече)
И кај најде 70 текстури? Ја глеам 6 објекти залепени и 20-30 минути работа Како и да е, браво
Знам, ама после толку лицкања глупирања, не се приметуваат тие ствари навидум , Не дека неможам да го доработам, ама коа ќе иам вишак време Сеа иам други обврскиСе согласувам дека се 20 минути работа ептен е плукни залепи .
http://www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop&promoid=EBYEUАбе луѓе ај кажете од каде можи да се спушти Photoshop CS5 ама да можи да се регистрира. Пошо овај што го имам ниту еден код не прифајќа...