Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
тоа ми беше зборот тука нема утка ..
--- надополнето: Jul 11, 2011 11:58 AM ---

и е CHELSHIT до гуша!
Aбе и јас најмногу од сите го сакам и сум го сакал Снајдер, ама тоа малку ми е дали ке се адаптира добро, сме имале добри такви примери, но верувам дека ке го биде :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Првата утакмица на 14ти во 17 часот. Првите 10 кола играме со сите конкуренти дома, освен со Ливерпул во гости + тешки гостувања кај Евертон и Болтон. За другите промени во термини имате на официјалната. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Првата утакмица на 14ти во 17 часот. Првите 10 кола играме со сите конкуренти дома, освен со Ливерпул во гости + тешки гостувања кај Евертон и Болтон. За другите промени во термини имате на официјалната. :)
Баш ова ми се допаѓа и вака и така играме крш на почетните мечеви, вака во декември и јануари кога сите киксаат а ние победуваме, играме со КПР, Свонси, Манчестер Б и остали :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Баш ова ми се допаѓа и вака и така играме крш на почетните мечеви, вака во декември и јануари кога сите киксаат а ние победуваме, играме со КПР, Свонси, Манчестер Б и остали :)
Да, ама затоа годинава мора да почнеме добро, за разлика од минатите сезони. :)

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.609
Поени од реакции
8.295
Manchester United will open up negotiations with Inter Milan in the next 48 hours over a deal for Wesley Sneijder – with Nani set to be offered as part of the package.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Manchester United will open up negotiations with Inter Milan in the next 48 hours over a deal for Wesley Sneijder – with Nani set to be offered as part of the package.
Вметнувањето на Нани во договорот е многу голема грешка подобро 35 милиони да им дадат отколку 10 + Нани

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.609
Поени од реакции
8.295
Вметнувањето на Нани во договорот е многу голема грешка подобро 35 милиони да им дадат отколку 10 + Нани
да да ова една шпекулација која донекаде е вистинита ... вистината е дека снајдер е наш бидејки сите англиски медиуми се запалија а дека ќе го дадат нани не верувам многу

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Нани нема да си иде од Олд трафорд тоа бидете си гурни.. Чим Е појден на турнејата верувајте дека Феги го планира за следната сезона.. А и он не е до толку луд да го даде Нани па и да доплаќа за Снајдер!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.609
Поени од реакции
8.295
Нани нема да си иде од Олд трафорд тоа бидете си гурни.. Чим Е појден на турнејата верувајте дека Феги го планира за следната сезона.. А и он не е до толку луд да го даде Нани па и да доплаќа за Снајдер!
па фала богу,ипак он ни е HOT PROSPECT а и сигурно нема да го сопира авионот за да го прати кај интер ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се надевајте премногу да не треснете на земја или па да се деси Верон 2. Пред година и нешто да ве прашуваа кој да го земе Ферги, Торес или Чичарито, Чичарито да не ќе кажевте? Или па Смолинг - Кјаер, Смолинг да не ќе сакавте? Мене ми е глупо клубов да троши милион фунти месечно за плата на една индивидуа.
Што мисли Ферги тоа, да е до мене и никој да не донесе задоволна ќе сум, еве вечер ќе има прес-конференција во 9 саат, ќе каже што мисли.
--- надополнето: Jul 11, 2011 2:14 PM ---
Иронија, истово го кажуваше и преклани кога молеше да го остават во Реал.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.356
Поени од реакции
26.369
Не сум баш оптимист дека Sneider би бил добро решение. Со неговото доаѓање ќе добиеме уште еден играч покрај Rooney, Ferdinand, Evra и Vidic кој што ќе мора да игра секогаш кога е здрав. А би можел да игра само во 4-5-1 зад напаѓач, во 4-4-2 многу тешко, и за Интер и за Холандија игра зад напаѓач. Најмногу ме плаши тоа што е дефанзивно катастрофа и во цела кариера најдлабоко што играл е 35 метри од противничкиот гол, а во 4-4-2 треба да игра и до 80 метри од противнички гол. Ама од друга страна и Scholes беше ист па одлично се вклопи во подлабока позиција. Сепак кога би бирал меѓу него и Modric би го избрал вториот. Немора да игра на секој натпревар и многу лесно би се пронашол во улогата на Scholes.

Kajgana Shop

На врв Bottom