Friends

Мене дефинитивно најјака ми беше Фиби Буфе па празно место па остали. Али сум се фаќал себе си на репризите ( по милионити пат) како Рејчел ми станува ептен срцка и ептен ми е фраерка.... Убаво разработен лик на обид за шмизла ( главната на мажоретките- бич) до заљубување у штребер и мајка. Бравоу, бравоу

Чендлер, па 10 празни места, па едно човече што се двоуми, па Џои, па после сите останати како споредна улога во целиот филм.

Ај да продолжам :D

Рос па празно место ( итн).... Никој не ме насмеал како него, такви фаци и пискав глас, закон.

Јас тука би направил мала дигресија и топло би препорачал неколку филма со Чендлер:

The Whole Nine Yards - Да не ве лаже оценката, ќе се помочате од смеење, доволно е да го сакате ликот на Чендлер во Friends (овде е copy/paste). Вториот дел од филмот да се избегне по секоја цена.
Three to Tango - сакав да го исклучам по првите 20 минути, ми беше досаден, но потоа тргна и уште еднаш, класика-Чендлер.
Serving Sara - За сите љубители на Matthew Perry и Elizabeth Hurley :)
Fools Rush In - овој не ме бендиса многу, љубители на романтични комедии можат да го ѕирнат. На моменти Чендлер, инаку сосема нов, посериозен лик.
The Ron Clark Story - Ова не е комедија, се работи за биографска драма, убаво беше да се види Matthew во една сериозна улога. Препорачувам на љубители на драма, ме бендиса филмчето.

Последно се обиде со една серија, Mr.Sunshine, која за жал ми ја укинаа. Не беше нешто посебно, но барем можевме да видиме „уште од Чендлер“. По Џенифер Анистон, Метју има најдобра филмска кариера од пријателите, иако Џенифер глуми во 10 копии од истиот филм...

^Првите два ми се изгледани по препорака токму на ИОсоно, ќе ги погледнам и другите со исклучок на Фулс Раш ин..

^Првите два ми се изгледани по препорака токму на ИОсоно, ќе ги погледнам и другите со исклучок на Фулс Раш ин..
Шо ти е искуство, почна да ги избегнуваш мините... :)

Ај да продолжам :D

Рос па празно место ( итн).... Никој не ме насмеал како него, такви фаци и пискав глас, закон.
I'm fine. I'm fine, totally fine! I don't know why it's coming out all loud and squeaky , cause really, I'M FINE!

Madam Edith ти иде да се убиеш додека пее, а Фиби е комплетно лош музичар, нити знае да свири нити да пее :)

The Whole Nine Yards - Да не ве лаже оценката, ќе се помочате од смеење, доволно е да го сакате ликот на Чендлер во Friends (овде е copy/paste). Вториот дел од филмот да се избегне по секоја цена.

Леле го обожавам филмов, се имам газено од смеење, еден од моите омилени е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom