Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
WOW
Добил отказ! Каква вест,браво Горде,ќе заплачам од радост.

Само дете уби,ништо фазла.И тоа онака од досада.
Pa vo odnos na toa koga kje vidam kakvi bea presudite za deloto ILINDEN sto potona i 15 mrtvi, hahaha 1 godina hahahahaha i + so oci i lice izlava pred site onaj sobstvenik li e sto li e i se smetal za ne vinoven ....
Epa posle taa postapka na makedonskiot sud sto treba da ocekuvate za igor spasov .... uzivajte ;) .... samo so otkaz kje zavrsi deloto na spasov i martin ....... drzavata i sistemot vo nea se prosto ne opislivi ....... zalno makedonce .....

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Само некој да ми ја појасне ситуацијата...

Се формира владата?Што ке стапи на сила од протестите (имаше барање распуштање на единицте и формирање на нови, и да се воведат построги психолошки тестови?)

S

smexy

Гостин
Aбе знаете шо?
Секое јавно срање си има две цели.
Јавна и Реална.
На џандармеријата јавна цел и е да држи ред,а реална да брутализира и тероризира.
На некој начин,џандарите убијци не се толку бесполезни стари педери,пошо бар една од целите си ја вршат.
Муабетот ми е,вие сите сте криви шо постои таква единица.
МВР требе да гори бре!
Месо да чврчи.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Комотно можат да стават овакви низ државава.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Kako moze serial killer sto ubil ne znam kolku i ne go tepaat nego sedi dozivotno u zatvor a dete sto se vika da go pretepaat do smrt.Mozel da go stavi vo pozicija na poslusnost i da mu vrze lisici no ova sto go napravil mora da bide sankcionirano!

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Шо стана со протестов бре? Толку? :(
Протестите траат, но летово се одвиваат на друг начин. Се оди најмногу преку телата што се задолжени за креативни настапи. На пример на скопско лето, кога има во чаршија некој настан, одат дел од нас, со кеси или на друг начин се привлекува внимание, прашуваат луѓе и им се објаснува, има и пункт. Исто на EXIT има екипа, пратена со специјална задача, да се презентира нашето дејствување. Последен пат на протести на улица бевме сега во средата, кога беа 30 дена од убиството, бевме пред МВР. Следните ќе бидат кога ќе се гласа влада. Што значи ваков начин на протестите ќе биде до септември, доколку до тогаш нема никакво решение од страна на одговорните институции, ќе се одлучува како понатака. Еве може на smexy ќе му одговара идеја како радикализирање на протестите :)
Инаку за текот на движењето, што како, (покрај социјалните мрежи) - PROTESTIRA.ME

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Може да ми објасниш за каква цел е потценувачкиов коментар?
--- надополнето: Jul 9, 2011 3:46 PM ---

Може да ми објасниш за каква цел е потценувачкиов коментар?
Како мислиш потценувачки? Дено ми е другар и си праша дали уште има протести и му пишав „не бе“ во смисол дека се уште има протести и затоа беше смајлито.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom