WOW
Pa vo odnos na toa koga kje vidam kakvi bea presudite za deloto ILINDEN sto potona i 15 mrtvi, hahaha 1 godina hahahahaha i + so oci i lice izlava pred site onaj sobstvenik li e sto li e i se smetal za ne vinoven ....WOW
Добил отказ! Каква вест,браво Горде,ќе заплачам од радост.
Само дете уби,ништо фазла.И тоа онака од досада.
Протестите траат, но летово се одвиваат на друг начин. Се оди најмногу преку телата што се задолжени за креативни настапи. На пример на скопско лето, кога има во чаршија некој настан, одат дел од нас, со кеси или на друг начин се привлекува внимание, прашуваат луѓе и им се објаснува, има и пункт. Исто на EXIT има екипа, пратена со специјална задача, да се презентира нашето дејствување. Последен пат на протести на улица бевме сега во средата, кога беа 30 дена од убиството, бевме пред МВР. Следните ќе бидат кога ќе се гласа влада. Што значи ваков начин на протестите ќе биде до септември, доколку до тогаш нема никакво решение од страна на одговорните институции, ќе се одлучува како понатака. Еве може на smexy ќе му одговара идеја како радикализирање на протеститеШо стана со протестов бре? Толку?
Не бе )))Шо стана со протестов бре? Толку?
Може да ми објасниш за каква цел е потценувачкиов коментар?Не бе )))
Како мислиш потценувачки? Дено ми е другар и си праша дали уште има протести и му пишав „не бе“ во смисол дека се уште има протести и затоа беше смајлито.Може да ми објасниш за каква цел е потценувачкиов коментар?
--- надополнето: Jul 9, 2011 3:46 PM ---
Може да ми објасниш за каква цел е потценувачкиов коментар?