Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
И јас да пишам кратко мое мислење...со срека нека ни е со новиот играч, мојата летна желба се исполни Чарли Адам, очекувам Дони да потпиши до утре,во преговори сме со Сисоко (веројатно) некакое наеднаш почнавме да бидиме многу активни на пазарот шо лично не ме изненади знаев дека еднаш мораше да биди вака, само ме загрижува изјавата на Хенри шо изгледа ке мораме да се преселиме од Енфилд....YNWA

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
И јас да пишам кратко мое мислење...со срека нека ни е со новиот играч, мојата летна желба се исполни Чарли Адам, очекувам Дони да потпиши до утре,во преговори сме со Сисоко (веројатно) некакое наеднаш почнавме да бидиме многу активни на пазарот шо лично не ме изненади знаев дека еднаш мораше да биди вака, само ме загрижува изјавата на Хенри шо изгледа ке мораме да се преселиме од Енфилд....YNWA
Полека полека не избрзувајте со селењето.....
Ке се прават уште многу многу анализи.....а и не гледам некоја штета да имаме нова АРЕНА од 60-70 илјади!

Значи поентата ми е дека.... не е ништо одлучено!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Браво и од мене инаку кога сме кај спам да прашам кој ја води фб групата на http://www.facebook.com/LFCMacedonia доста активни се и тие ?
Братко многу админи биле. Преку 10 ваљда ...како што разбрав!!
--- надополнето: Jul 9, 2011 12:37 AM ---
последниве две недели ги изгубив сите надежи за засилување на тимот. Но овие два дена нешто ме тара да се премислам!
адам дојде супер!
е сеа лево крило ? доунинг , бастос или мата ? кој сакате да дојде вие ????
овој сисоко се поизвесно е наш нов фудбалер? бас супер бек!
Даунинг и Мата!
Алчен сум бе и шо сега? :D
Озбилно двата да ги земиме во комбинација со Сисоко и мислам дека сме спремни.
А сега гледам Раул немало да патува на подготовки и ќе ги разгледале сите понуди за него. WTF ? Колку е вистина ова?
--- надополнето: Jul 9, 2011 12:39 AM ---
Полека полека не избрзувајте со селењето.....
Ке се прават уште многу многу анализи.....а и не гледам некоја штета да имаме нова АРЕНА од 60-70 илјади!

Значи поентата ми е дека.... не е ништо одлучено!
Абе за штета не е штета дури добро ќе е тоа. Нов, модерен стадион, со поголем капацитет и нормално повеќе пари од тоа ама Енфилд си е Енфилд. Ќе треба да го срушат после или да го пренаменат па нема да постои. Јас сепак сум за реновирање на Енфилд.
--- надополнето: Jul 9, 2011 12:42 AM ---
Исто така морам да кажам браво за Спиринг што му ја дал 26ката на Адам. Пријатно ме изненади!
А и да не заборавам да му честитам роденден на ортакот!!:D

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
многу е тешко да се поверува дека ќе дојдат и мата и даунинг истоврменео... еден од нив да дојди е доволно... е сега кој??? за лев бек сисоко и готово... до крај на преоден рок чекајте уште 2 нови играчи и толку!!!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Лев бек, лево крило, напаѓач и ако на пример си отиде Агер, тогаш и него ќе треба да го покријат. Ова се позициите што најмногу треба да се покријат, затоа ме чуди што се земаа два и Хендерсон и Адам. Мислам дека еден од нив ни е доволен.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Хендерсон е земет повеке како талент! значи на него нема ние оваа година да се потпреме! да ке го користиме ама сигурно нема да очекуваме колку што ке очекуваме од АДАМ!
инаку гледам по ФБ испадна некоа интересна информација дека камоли рекол за 1 недела ке бидат донесени Сисоко и Доунинг а на крајот од трансфер периодот ке донеле со кени ЕДНО ТОП ЗАСИЛУВАЊЕ ОД КОЈ ШТО КЕ СЕ СТРЕСЕЛА ЦЕЛАТА ЛИГА ? ваш коментар на ова ?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Лев бек, лево крило, напаѓач и ако на пример си отиде Агер, тогаш и него ќе треба да го покријат. Ова се позициите што најмногу треба да се покријат, затоа ме чуди што се земаа два и Хендерсон и Адам. Мислам дека еден од нив ни е доволен.
Одговорот на твоето прашање е во позициите што ги играат и што може да ги играат!

Хинт: Деснак & Левак
--- надополнето: Jul 9, 2011 9:41 AM ---
Хендерсон е земет повеке како талент! значи на него нема ние оваа година да се потпреме! да ке го користиме ама сигурно нема да очекуваме колку што ке очекуваме од АДАМ!
инаку гледам по ФБ испадна некоа интересна информација дека камоли рекол за 1 недела ке бидат донесени Сисоко и Доунинг а на крајот од трансфер периодот ке донеле со кени ЕДНО ТОП ЗАСИЛУВАЊЕ ОД КОЈ ШТО КЕ СЕ СТРЕСЕЛА ЦЕЛАТА ЛИГА ? ваш коментар на ова ?
Moјот коментар е дека до крајот освен Лево Крило и евентуално Лев Бек.......

Гарантирам со глава дека ништо повеке нема да се донесе !

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Одговорот на твоето прашање е во позициите што ги играат и што може да ги играат!

Хинт: Деснак & Левак
--- надополнето: Jul 9, 2011 9:41 AM ---

Moјот коментар е дека до крајот освен Лево Крило и евентуално Лев Бек.......

Гарантирам со глава дека ништо повеке нема да се донесе !
и јас мислам исто така...

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
А напаѓач!? Посебно ако отиде Нгог и те како мора да се најде некоја резерва на таа позиција..

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
А напаѓач!? Посебно ако отиде Нгог и те како мора да се најде некоја резерва на таа позиција..
Со оглед на тоа дека Хендерсон е планиран за десна страна..... Кајт оди во нападот така да таму веке имаме 3!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Малку се замислив околу можните тактики наредната сезона, со играчите сеа што ги имаме и тие што би требало да дојдат. Глеам иаме одличен тим за 4-4-2 дијамант со моменталниве играчи, само некако не верувам дека Кени би искочил со таква тактика...

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Моја замисла е оваа
---------------------Реина
Џонсон,Шкртел,Агер,Инсуа / Кели
-------------------Лукас----------------------
--------Џерард / Адам------------------------------
-----------------------Миералеш / Адам---------------
Кајт---------------------------------------------Суарез
------------------------Керол----------------------------
+ Другите 2-3ца шо треба да се донесат.Али со овој тим моментално,мислам дека оваа е најдобра формација и играчите шо се пишани.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
5
Моја замисла е оваа
---------------------Реина
Џонсон,Шкртел,Агер,Инсуа / Кели
-------------------Лукас----------------------
--------Џерард / Адам------------------------------
-----------------------Миералеш / Адам---------------
Кајт---------------------------------------------Суарез
------------------------Керол----------------------------
+ Другите 2-3ца шо треба да се донесат.Али со овој тим моментално,мислам дека оваа е најдобра формација и играчите шо се пишани.
Супер е формацијава... На секоја позиција барем по еден резерва... Џерард и Адам, Меирелеш и Хедерсон, Лукас и Спиринг, Џонсон и Фланаган, Кели можи сегде да игра, треби уште еден стопер... За нападов, ако е вака, треба барем уште еден да се земи и од младиве да се имат прирака... Со оглед на тоа што Кајт е копиле кое досега во кариерата се има два-три пати повредено ите малце, немаме гаље...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom