Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам од кај оваа информација, ко самите од Астон Вила изјавиле дека нема пратено понуда Арсенал :pos:

Друго, според тоа што го прочитав прифатена е сума од 18 милиони фунти со доплата од два милиони... фактички... Даунинг е наш!

Ферги го лапна, ама курот на Јанг... да го сакавме ние, ќе го земевме...
Оти се прајш на мутав бе, до вчера дркавте на Јанг дека ќе дој кај вас и одма другиот ден ко разбравте дека СЕР Фергусон ви го зеде од пред нос останавте со подзинати муцки

Абе види, и вие го дркавте на Суарез веќе две-три години, па еве го кај нас, и ништо не ви викаме... Искрено, мене поќе ми одговараше од секогаш да дојде Даунинг, пошо таков играч ни треби, што знае да нафрла и да му дава топки на Енди Керол, а подобар од Даунинг нема...

Даунинг сакав да го земиме уште од времето ко играше во Мидлзбро...

Јанг е јак, но појак е само во брзина и техника од Даунинг, во поглед на пас, нафрлање и остали срања што му се потребни на едно крило, јанг мојт да му се фатит.

Оти се прајш на мутав бе, до вчера дркавте на Јанг дека ќе дој кај вас и одма другиот ден ко разбравте дека СЕР Фергусон ви го зеде од пред нос останавте со подзинати муцки

Абе пријатељ, исто како со Адам.

Јанг никој не го лапна пред ничиј нос. Уште од почеток се знаеше дека тој преферира трансфер во Јунајтед.
И Серот ваш го сакаше Адам (бар така се пишуваше) ама и тоа залудно затоа што Адам, пак, во секој случај ќе го одбереше Ливерпул пред Јунајтед.

Ај сеа бркај работа, мерете си ги на друго место со глупости.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_7031402,00.html
Според мене најдоверливиот извор Скај Спортс вели дека Даунинг го одбил Арсенал и не одбра нас и трансферот ке биди комплетиран до утре...се надевам оти скајспортс ке бидат уште еднаш во право....

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_7031402,00.html
Според мене најдоверливиот извор Скај Спортс вели дека Даунинг го одбил Арсенал и не одбра нас и трансферот ке биди комплетиран до утре...се надевам оти скајспортс ке бидат уште еднаш во право....

Јас мислам дека со сигурност го зимаме Даунинг најкасно до сТреда. Премногу прашина се дигна и тоа од секој ебен интернет портал во Англија. А кога тоа се случува, најчесто е точно.

Даунинг е одамна наш... само се влечкаа некое време... Играчи како Џонс и Јанг не ни требаат... убо си даде до знаење Хенри, ќе земаме играчи кои ќе сакаат да играат за клубот, не за пари и слава (не дека овие двајца ќе ја немаа, ама нивни избор.)

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/konchesky-sold-to-leicester Нека му е со среќа во новиот клуб.
Иначе играме денеска од 1 часот само незнам дали ке има стримови за гледање.:confused:

Играме од 14 !;)

Еве ви стримови!

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=122389&part=sports
--- надополнето: Jul 13, 2011 11:38 AM ---
Ке заборавев составот да ви го пишам!

#LFC team v GuangDong - Gulacsi, Flanagan, Kelly, Carragher, Wilson, Poulsen, Spearing, Shelvey, Cole, Pacheco, Ngog

Subs: Jones, Hansen, Agger, Kyrgiakos, Robinson, Wisdom, Adam, Aquilani, Coady, Kuyt, Carroll.
--- надополнето: Jul 13, 2011 12:24 PM ---
Асистенција на Џо Кол.....Поулсен..............1-0 19“
--- надополнето: Jul 13, 2011 12:25 PM ---
Асистенција на Шелви.........Н’гог.......... 2-0 23’

Поулсен е опасен дечко. Не знам зошто (по секоја цена) сакате да го оцрнете.

Поулсен е опасен дечко. Не знам зошто (по секоја цена) сакате да го оцрнете.
Затоа што против овие инвалиди и јас би бил опасен :D
Поулсен е ДРВО!!! Значи ДРВО неделкано! Дека сега играл добро не значи дека е добар. Ова само ќе биде за кревање цена и да се шитнат сите дрва. Кол сега нека игра вака добро и после да го шитниме поскапо. И лани играше добро против Работнички, и Нгог стави 3 гола ама после ја видовме реалноста против појаки екипи.

Не зборувам за дотичниот натпревар.
Ако го судите Поулсен според псоледната сезона, каде што и баш, не се изнаигра, не е ништо полош од неколкумина од Ливерпул кои сеуште важат за „океј“ момци. Стиви Џи на пример.
Ако веќе го цените Поулсен според неколку натпревари во кои целиот Ливерпул беше утепан, тогаш ценете ги и другите така.
Доколку сте го гледале Поулсен за Данска, Севиља и Шалке, ќе знаете на што мислам.
Надевајте се дечкото да добие шанса каква што заслужува, па ќе правиме конкретен муабет.

Беше добар во Шалке и Севиља. Во Јувентус и Ливерпул е труп и се надевам дека ќе му ја покажат вратата. Време му е да си оди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom