T
Torchyrus
Гостин
Се согласувам со тебе ама на турнирите морам да кажам дека мести и тоа многу барем на РРпокер пошто има одреден тајминг на траење и доколку влезеш во серија цело време ти добиваш додека не те префли на друга маса , зборувам за турнирите и тоа ми се има доста дешавано уште на старт ми вади АА и терам ол ин ме следат 2-3 ги зимам и после плаќам на какви било карти и ми фрла на маса со цел да се чистат играчите шо побрзо ама после 3-4 раци така кога веќе си направил доста чипови те префрла на друга маса ... е сега зависи на кој како ќе му се погоди ова `местење` да го кажам и зависи дали знаеш да го изиграш ко шо треба без страв пошто ќе видеш 4-6 на пример у рака и некој ти иде ол ин , а на маса ти фрла 4-6 така речено игра масата за тебе за да ги чистеш играчите со помалку чипови исто и кога ќе останат 30 души кога двајца или повеќе се ол ин има повеќе шанси да земе тој што е со повеќе чипови ,а другите да го напуштат турнирот .Вака сега, без навреда, но појма немаш што зборуваш. Прво, настанот кој јас го опшав беше на турнир, таму постата е платена на почетокот на турнирот, и е фиксна.
Второ, дистрибуцијата на картите ја одредува софтвер, кој е генериран од хардвер, кој е практично совршена направа за генерирање на случајни настани. Ниту една покер соба нема интерес да ризикува со наместен софтвер или хардвер. Покер собите се машини за штампање пари, и немаат АПСОЛУТНО никаква потреба да д дополнителни приходи во облик на местени раце...
Теоријата се е тоа местено е карактеристика на филозофи од пред гранапче, на кои никој нема да им продава мадиња за бубрези...
Аман...