Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Во франицја е, не е во лас вегас :D , инаку ке пробам да ги играм , ништо не губам :D........
Пиши од време на време како си со резултатите доколку ги играш и ти квалификациите...поздрав
Може да објасните повеќе околу квалификациите?
СТрана со повеќе информации?

Може да објасните повеќе околу квалификациите?
СТрана со повеќе информации?

Eпа страна конкретно незнам ама мислам дека има на повеке места каде што можеш да стигнеш на овие турнири преку freeroll,провери на club4aces едно време имаше ама сеа не сум играл 6-7 месеци така да незнам

ДА му продам на некој чипој за покер на фб ..ке се дог за цена ..ако не е од охрид , тогаш плаќање преку кредит на телфоно :)) поз ...

ДА му продам на некој чипој за покер на фб ..ке се дог за цена ..ако не е од охрид , тогаш плаќање преку кредит на телфоно :)) поз ...
Оххх брате кој се замара за чипови на фејсбук на овој свет ти не си арен

Море ке се најде некој заразен од тој покер на фејсбук ке му ги земе хаха...јас пред неколку недели имав 30-40 м , почнаа да ми стигат сами понудите за купување :D, земав едно 800 денари, а стварно не свакам што им е финтата што дават пари за чипови кога не е вистински покер, а со тие пари може да си купат вистински пари за картички од покер ида играт ко луге ама ајде де...............

Море ке се најде некој заразен од тој покер на фејсбук ке му ги земе хаха...јас пред неколку недели имав 30-40 м , почнаа да ми стигат сами понудите за купување :D, земав едно 800 денари, а стварно не свакам што им е финтата што дават пари за чипови кога не е вистински покер, а со тие пари може да си купат вистински пари за картички од покер ида играт ко луге ама ајде де...............

Ма се некој ментални го играат тој покер бре ...али ајдее има време за сите ќе научаат ;)
Со 800 денари без проблем може да се напраат околу 100 евра и ко човек да си ги извадиш да одеш да се частеш да пиеш да јадеш и пак нова картичка да си купеш ... а они ќе играат на фејсбук по цели денови и пак за курац за ништо ќе ги изгубат ...

Сега се регистрирав на club4aces.com и е потполно истата соба како 24хпокер. Истата мрежа и софтвер. Ги имаат потполно истите промоции, турнири, се е исто. Ја уклучив програмата од 24хпокер и пробав да ја уклучам на club4aces и не даваше. Не смеело да уклучуваш иста програма 2 пати. Вака исти мислам дека се и poker770 и Rivapoker.

Значи имам внесено преку 40 луѓе на Pokerstrategy. и да, се трудам да донесам што повеке,ама со тоа што ви ги давам одговорите од квизот не гледам како јас правам реферали о. 0 Не е важно.
Иначе одговорите што ги има на форумот се доволни да можеш да го поминеш квизот.

Од Кајгана мислам дека се имаат регистрирано само 2-ца досега (преку мојот линк)
Наогам луѓе на друг начин и на други места :) Имам многу добра стратегија,затоа и секој ден ми се зголемува бројот :)

untitled.JPG - Чисто информативно.
Сите што имале акаунт на ФУл Тилт нека си проверат да не имаат маил од Покер Стратџи за нов бонус од 50 $ или 500 $ при депозит од 5 $.

Dali znae nekoj kakva smetka baraat ovie online pokeri za igra na vistinski pari nemozam da se registriram na niedna strana...
--- надополнето: Jul 6, 2011 4:18 PM ---
i na koja strana moze da se igraat tie kfalifikacii za vo francija

ај малку да се чуеме ако може :)

1 . сите на рапорт , на кој сајтови играте фрироли летово ? по можност да напишете и саат у колку почнува секој ден турнирот. од јас она што го знам:

- 24hpoker се убедливо број еден. фрирол во 19 часот од 500 евра и во 19,15 од 1500 евра награден фонд. имаат и во 14 часот солиден турнир од 100 евра.башка и ги прашав за вадење како е , и ми вратија дека само требало да стаам депозит од 10 евра, па може да ги вадиш сите пари од фрирол направени дотогаш.
- Избришани од моја страна :
bet365 и williamhill . 0 од сајтови за покер . фрирол нема за лек
bwin - од овие добив на мејл дека имале фрироли за летово , инсталирам , шо да видам , пола фрирол нема , се е со пари учество и со тикети ( кои ги добиваш од кога че стаиш депозит)
- фуллтилт отиде јабана
- pokerparty не ги знам како стојат со фрироли . може некој да напише ако знае .
-888покер - овие се најверојатно ку* се тресе у ладна вода - 5 дена ме ебаваат за 8 долари гаг шо ги даваат , де пратени ти се , де стави 10 долари за 10 гратис да ти дадеме , поима немаат и они шо прават.

ве чекам , одговори сакам .
поздрав

ахахахаах јакоооо ти е ова со 888 :D
епа гази си на 24poker ондак,со се замараш со овие другиве,иначе ако толку те интересира за други места,според мене најлесно се прават пари на Bwin сатоа што:

Даваат тикети за новите членови со кој што мозеш да направиш пари многу лесно

имаш 10-тина тикети за rookie challenge stage one каде што ако играш со уште четворица на маса и ако си прв или втор добиваш влезница за на rookie challenge stage two каде што играш исто така со четворица на маса и ако си прв или втор добиваш влезница за на rookie challenge stage three е тука ако си прв добиваш влезница за на rookie challenge stage four и играш heads up со уште еден противник и ако го победиш него добиваш 3 тикети во вредност од 3.6 евра со кој сто мозеш да играш буквално што сакаш,Јас обично ги трошев тикетите на sit'n'go турнири со десет луге double or nothing каде што ако си мегу првите 5 добиваш 2 евра. Во деновите кога бев активен на Bwin успевав да направам и по 20 евра на ден.
Мислам дека се исплати,пробај си

ај малку да се чуеме ако може :)

1 . сите на рапорт , на кој сајтови играте фрироли летово ? по можност да напишете и саат у колку почнува секој ден турнирот. од јас она што го знам:

- 24hpoker се убедливо број еден. фрирол во 19 часот од 500 евра и во 19,15 од 1500 евра награден фонд. имаат и во 14 часот солиден турнир од 100 евра.башка и ги прашав за вадење како е , и ми вратија дека само требало да стаам депозит од 10 евра, па може да ги вадиш сите пари од фрирол направени дотогаш.
- Избришани од моја страна :
bet365 и williamhill . 0 од сајтови за покер . фрирол нема за лек
bwin - од овие добив на мејл дека имале фрироли за летово , инсталирам , шо да видам , пола фрирол нема , се е со пари учество и со тикети ( кои ги добиваш од кога че стаиш депозит)
- фуллтилт отиде јабана
- pokerparty не ги знам како стојат со фрироли . може некој да напише ако знае .
-888покер - овие се најверојатно ку* се тресе у ладна вода - 5 дена ме ебаваат за 8 долари гаг шо ги даваат , де пратени ти се , де стави 10 долари за 10 гратис да ти дадеме , поима немаат и они шо прават.

ве чекам , одговори сакам .
поздрав

Како бе нема фрироли на Бвин. Имаш два со награден фонд од 1000евра, во 17.00 и во 22.30, а регистрацијата почнува час и половина пред да почне турнирот. Башка сега имаш и 5 нови фрироол турнири од 12.00 до 17.00 на секој час, со награден фонд од 200евра и со 1000души.

^ одма инсталирам bwin :) мада овие турнириве од 1000 евра сигурно им траат 5 саата минимум :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom