Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Титулата? Море треба Сериа Б за Интер, морати доживотно да се одстрани од фудбалот , да се покаже еднаков третман кон сите во случајот фарсополи.... се ке си дојде на свое место.....

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Титулата? Море треба Сериа Б за Интер, морати доживотно да се одстрани од фудбалот , да се покаже еднаков третман кон сите во случајот фарсополи.... се ке си дојде на свое место.....
Ај докажи им на Шитерашиве :mad:
Форца ЈуБентус

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Нема шо јас да им докажам на шитерашите како шо ги нарекуваш, сее кажано и докажано ....
Така е, треба да одат во Серија Б како ЈуБентус така? ѓубриња шинтерашки :mad:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нека ја земат таа титула ионака не се радував јас како фан на нејзе бидејќи беше земена на ''зелената'' маса...плус сигурно ако ја земат нема да му ја дадат на Јувентус па кога се радуваат фановите на Јувентус за ова вест ми иди за мочање....Иначе со Калчополи според мене се си дојде на свое место во 2006 година и правдата беше отркиена кога Моџи и компанија вршеа огромни притисоци врз судиската организација и надлежните органи на ФИЦГ за тој кој ќе суди и што ќе суди на натпреварите....Да ги прашам само нешто фановите на Јувентус од форумот??..каде имате видено претставник на клуб да влегува во соблекувалната на судиите на почетокот или на полувреме од натпреварот??..нормално дека ќе го негирате сето ова како фанови но реалноста е друга....F.C.Juventus Where Criminal Happens!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
F.C.Juventus Where Criminal Happens!
Криминалот почна со Милан, пред 30 години. Моиве само го продолжија. Според сите Интераши пред се, и сите Анти-Јуве во светов.

Ја не зборам дека Јуве не згрешиле. Но според последните случувања излегува дека не биле единсветни со голема вина. Дали ќе останат само Јуве казнети толку многу, или и Интер ќе добие нешто(нешто што не ми се верува дека ќе се случи), ќе видиме понатаму.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Нека ја земат таа титула ионака не се радував јас како фан на нејзе бидејќи беше земена на ''зелената'' маса...плус сигурно ако ја земат нема да му ја дадат на Јувентус па кога се радуваат фановите на Јувентус за ова вест ми иди за мочање....Иначе со Калчополи според мене се си дојде на свое место во 2006 година и правдата беше отркиена кога Моџи и компанија вршеа огромни притисоци врз судиската организација и надлежните органи на ФИЦГ за тој кој ќе суди и што ќе суди на натпреварите....Да ги прашам само нешто фановите на Јувентус од форумот??..каде имате видено претставник на клуб да влегува во соблекувалната на судиите на почетокот или на полувреме од натпреварот??..нормално дека ќе го негирате сето ова како фанови но реалноста е друга....F.C.Juventus Where Criminal Happens!
Можеби Рома ќе ја добие ?? xD хахахаха :D
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:27 AM ---
Криминалот почна со Милан, пред 30 години. Моиве само го продолжија. Според сите Интераши пред се, и сите Анти-Јуве во светов.

Ја не зборам дека Јуве не згрешиле. Но според последните случувања излегува дека не биле единсветни со голема вина. Дали ќе останат само Јуве казнети толку многу, или и Интер ќе добие нешто(нешто што не ми се верува дека ќе се случи), ќе видиме понатаму.
ахахаха сега фали она смајлито со дедото со стапот како кажува прикаски од втора светска војна xD xD хахаха .... се зезам само затоа како го почна постот "Криминалот почна со Милан, пред 30 години" хахахах

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382

''Се сеќавам како играчите на Интер пееа. ''Ние победуваме без мамење''. Претпоставувам дека сега ќе мора да смислат некоја нoва песничка....'' - Моџи ;)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Среќа па во Управниот Одбор на Интер имаше луѓе од Телеком Италија (после станаа и директори и акционери,ама не е фрка) ,па се најдоа на услуга со снимки од разговори.
Нели прислушување е забрането?

И не велиме дека Јувентус е апсолутно чист,ама и другите се со гомна на гаќите. Интер пред 2005-та последна титула освоил во 88/89,а во период од 1970 до 1989 само три титули.Од 2005-та пет титули по ред.Како беше она,клин со клин се избива?

Член од
7 јули 2011
Мислења
133
Поени од реакции
31
ovaa sezona mislam deka do sega kako sto se kativni na pazarot milan ke bide dominanten bidejki go sredi svojot najslab red odbrnata so kupuvanjeto na mekses i taiwo taka da ocekuvam dobra sezona vo seria a i nekoj bum transferii

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
..каде имате видено претставник на клуб да влегува во соблекувалната на судиите на почетокот или на полувреме од натпреварот??..
Јас досега немам заприметено некој да ми одговори на ова ......или па фановите на Јувентус се премногу зафатени со тоа како и Интер местел,мамел,наредувал за тоа кој кого да му суди...:rofl:

Член од
7 јули 2011
Мислења
133
Поени од реакции
31
ke moze nekoj da kaze podetalno navivac na juventus i inter do sega so sto se zasilija i sto prodadoaa a kako sto go pratam transfer pazarot lazio planira da prai dobar tim vo napadot klose i sise a golman marketi ke vidime ponataka

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Јас досега немам заприметено некој да ми одговори на ова ......или па фановите на Јувентус се премногу зафатени со тоа како и Интер местел,мамел,наредувал за тоа кој кого да му суди...:rofl:
Да ти кажам право за мене лично, не сум имал прилика да влезам на стадион на Јуве,Милан,Интер , под трибините,пред соблекувалните да чекам па да видам, но сум бил како играч на времето во тунелите и соблекувалните на стадионот Младост во Струмица, па сум гледал безброј влегувања на представници на клубови во соблекувалните на судиите ,и пред и за време и по натпревар .... Нешто друго да те мачи?

Kajgana Shop

На врв Bottom