Fear and loathing
>pleb
- Член од
- 31 јануари 2011
- Мислења
- 779
- Поени од реакции
- 382
НА ИНТЕР ЌЕ ИМ ЈА ЗЕМАТ ТИТУЛАТА ОД 2006
По кој пат?
НА ИНТЕР ЌЕ ИМ ЈА ЗЕМАТ ТИТУЛАТА ОД 2006
Ај докажи им на ШитерашивеТитулата? Море треба Сериа Б за Интер, морати доживотно да се одстрани од фудбалот , да се покаже еднаков третман кон сите во случајот фарсополи.... се ке си дојде на свое место.....
Нема шо јас да им докажам на шитерашите како шо ги нарекуваш, сее кажано и докажано ....Ај докажи им на Шитерашиве
Форца ЈуБентус
Така е, треба да одат во Серија Б како ЈуБентус така? ѓубриња шинтерашкиНема шо јас да им докажам на шитерашите како шо ги нарекуваш, сее кажано и докажано ....
Криминалот почна со Милан, пред 30 години. Моиве само го продолжија. Според сите Интераши пред се, и сите Анти-Јуве во светов.F.C.Juventus Where Criminal Happens!
Можеби Рома ќе ја добие ?? xD хахахахаНека ја земат таа титула ионака не се радував јас како фан на нејзе бидејќи беше земена на ''зелената'' маса...плус сигурно ако ја земат нема да му ја дадат на Јувентус па кога се радуваат фановите на Јувентус за ова вест ми иди за мочање....Иначе со Калчополи според мене се си дојде на свое место во 2006 година и правдата беше отркиена кога Моџи и компанија вршеа огромни притисоци врз судиската организација и надлежните органи на ФИЦГ за тој кој ќе суди и што ќе суди на натпреварите....Да ги прашам само нешто фановите на Јувентус од форумот??..каде имате видено претставник на клуб да влегува во соблекувалната на судиите на почетокот или на полувреме од натпреварот??..нормално дека ќе го негирате сето ова како фанови но реалноста е друга....F.C.Juventus Where Criminal Happens!
ахахаха сега фали она смајлито со дедото со стапот како кажува прикаски од втора светска војна xD xD хахаха .... се зезам само затоа како го почна постот "Криминалот почна со Милан, пред 30 години" хахахахКриминалот почна со Милан, пред 30 години. Моиве само го продолжија. Според сите Интераши пред се, и сите Анти-Јуве во светов.
Ја не зборам дека Јуве не згрешиле. Но според последните случувања излегува дека не биле единсветни со голема вина. Дали ќе останат само Јуве казнети толку многу, или и Интер ќе добие нешто(нешто што не ми се верува дека ќе се случи), ќе видиме понатаму.
Среќа па во Управниот Одбор на Интер имаше луѓе од Телеком Италија (после станаа и директори и акционери,ама не е фрка) ,па се најдоа на услуга со снимки од разговори.Нека ја земат таа титула ионака не се радував јас како фан на нејзе бидејќи беше земена на ''зелената'' маса...плус сигурно ако ја земат нема да му ја дадат на Јувентус па кога се радуваат фановите на Јувентус за ова вест ми иди за мочање....Иначе со Калчополи според мене се си дојде на свое место во 2006 година и правдата беше отркиена кога Моџи и компанија вршеа огромни притисоци врз судиската организација и надлежните органи на ФИЦГ за тој кој ќе суди и што ќе суди на натпреварите....Да ги прашам само нешто фановите на Јувентус од форумот??..каде имате видено претставник на клуб да влегува во соблекувалната на судиите на почетокот или на полувреме од натпреварот??..нормално дека ќе го негирате сето ова како фанови но реалноста е друга....F.C.Juventus Where Criminal Happens!
Јас досега немам заприметено некој да ми одговори на ова ......или па фановите на Јувентус се премногу зафатени со тоа како и Интер местел,мамел,наредувал за тоа кој кого да му суди...:rofl:..каде имате видено претставник на клуб да влегува во соблекувалната на судиите на почетокот или на полувреме од натпреварот??..
Да ти кажам право за мене лично, не сум имал прилика да влезам на стадион на Јуве,Милан,Интер , под трибините,пред соблекувалните да чекам па да видам, но сум бил како играч на времето во тунелите и соблекувалните на стадионот Младост во Струмица, па сум гледал безброј влегувања на представници на клубови во соблекувалните на судиите ,и пред и за време и по натпревар .... Нешто друго да те мачи?Јас досега немам заприметено некој да ми одговори на ова ......или па фановите на Јувентус се премногу зафатени со тоа како и Интер местел,мамел,наредувал за тоа кој кого да му суди...:rofl: