Tolku se, od 400-500 evra stari novi, zavisi kako ke gi nesskcsЛуѓе ми нудат iPhone 4 16GB за 420 евра ? добра ли е цената ??
Од Америка ги носел човекот, само ќе треба да го отклучам ..
Tolku se, od 400-500 evra stari novi, zavisi kako ke gi nesskcsЛуѓе ми нудат iPhone 4 16GB за 420 евра ? добра ли е цената ??
Од Америка ги носел човекот, само ќе треба да го отклучам ..
Ок фала, а како се цениве на мобилниве мрежи кај нас како обичните телефони или ?Tolku se, od 400-500 evra stari novi, zavisi kako ke gi nesskcs
НеморашАко земам Iphone 4, зошто морам да правам JailBreak?
Ако најдеш neverlocked во USA во ред е, земи го... А за огласиве ако мислиш на овие нашиве, ефтини се бидејќи ги земаат на договори многу поефтино и ги продаваат вака, а договорот нив им останува а ти немаш ништо со тој договор подоцна, така да и таков да земеш нема да се зафркнеш.. Иначе за 3гс цената оди 350 евра, а 4ката околу 500 евра, зборувам за цените на овие земени во договор..Луѓе како се движат цените во странство на Iphone, знам одма дека ќе кажете во USA се заклучени бараат договор ( иако сега има слободна продажба и таму), е сеа финтата ми е глеам по огласи објавуваат Iphone со многу пониски цени околу 400 евра, и ми е нејасно од кај се набавуваат тие?
Има ли некој искуство или пак да најде некој ценовник како се движат цените во странство.
Не сум сигурен дека е баш така, како што гледам еден исти тип веќе цела година продава Iphone 4 по најниски цени и на неколку месеци носи по 10 парчиња, и моментално продава 400-420 евра од парче, а зимото ми нудеше еден дилер 500 евра Neverlocked од Швајцарија за тоа време цената беше баш на место...Ако најдеш neverlocked во USA во ред е, земи го... А за огласиве ако мислиш на овие нашиве, ефтини се бидејќи ги земаат на договори многу поефтино и ги продаваат вака, а договорот нив им останува а ти немаш ништо со тој договор подоцна, така да и таков да земеш нема да се зафркнеш.. Иначе за 3гс цената оди 350 евра, а 4ката околу 500 евра, зборувам за цените на овие земени во договор..
Јас зборував за правење договори тука во Македонија, и го препродаваат.. секако нов неотпакуван.. А тоа за во странство, не знам за каков вид купување па продавање станува, но можно е и таму на сличен начин, странците права договор, тие го препродаваат и доаѓа до нашиве.. незнам стварноНе сум сигурен дека е баш така, како што гледам еден исти тип веќе цела година продава Iphone 4 по најниски цени и на неколку месеци носи по 10 парчиња, и моментално продава 400-420 евра од парче, а зимото ми нудеше еден дилер 500 евра Neverlocked од Швајцарија за тоа време цената беше баш на место...
Нема теорија да прават договори во странство, телефоните се купуваат низ европа и се наојѓа добра цена па подоцна во Мк се прави профит на сето тоа
Инаку во Apple Store почнаа од пред некој ден да се продаваат
Unlocked Iphone 4 16 gb кој е околу 640$ а 32 за 100$ Повеќе..
Iphone needs to be punished!iphone cannot make or receive calls. restore from itunes
-.- напраам рестор, после некое време користење, па истото!
шо му е?
tell me how, and I promise I'll do my best! =DIphone needs to be punished!
2Г - до 6.000 највишеДа прашам додека сум тука,што пари се движат iphone 2g,3g i 3gs тука кај нас ?!
За 4-ката не прашувам бидејќи знам
ја еднаш се заебав, направив фабрички рестор, и се шекна ..така да - не го препорачувам ..До кај шо прочитав, не видов одговор.. па ако можда наназад има одговор.. пак да си прашам јас.
Што е "предноста" да речам ако на ајфонот му се напраи џилбрејк? И што ризик носи тоа ако нешто тргне во непосакуван правец? Дали после може тоа некако да се поправи (да се врати како што било по старо) и сл. Има ли на ајфонот опција РЕСТОРЕ и све да си се врати од почеток како од фабрика, без разлика дали се ке избрише или не?