Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ќе ве молам за помош...значи добив iphone 3 на старо купен од германија денес му ставив картичка на vip и беспрекорно си работеше, арно ама чепкав по него да испитам шо како и имаше апликација Cydia каде бараше некој апдејт и јас по грешка натиснав да се апдејтува незнам што и сега ми нема мрежа телфонот, кај шо пишуваше името на операторот сега пишува No service...шо му ебав мајката ќе ми каже ли некој и дали може да го врнам у првобитната состојба, инаку почетник сум немав никакво искуство со вакво чудо до сега...фала ви многу

Влези во Cydia, побарај Ultrasn0w, инсталирај го (или ако веќе го имаш, направи му Reinstall преку Modify) и рестартирај го мобилниот.

Влези во Cydia, побарај Ultrasn0w, инсталирај го (или ако веќе го имаш, направи му Reinstall преку Modify) и рестартирај го мобилниот.

Откако го напраам тоа ми пишува Could not activate cellular data network... и мора да идам на ОК a после ми се појавува едно копче Restart SpringBoard...и па си е исто не се оправува

Edit: Оправив го пријателе фала ти многу за помошта :)

Ajde i edno prasanje od mene, dummy for Iphone. kako da napravam account koj nema da mi bara broj na kreditni karticki i sl za da mozam da downlodiram app od app store-ot. blagodaram

Ајфон 3гс го апдејтирале на 4.3.3 и сега неможе да вратат им инсталирав тоа ултрасно ама не сака, гледам дека тоа baseband не е од тие што може да се отклучат. Е сега има еден туторијал да го сменам тоа ама колку е сигурно? И дали има шанса да му направам downgrade ?
--- надополнето: Jun 22, 2011 10:00 PM ---
Ајфон 3гс го апдејтирале на 4.3.3 и сега неможе да вратат им инсталирав тоа ултрасно ама не сака, гледам дека тоа baseband не е од тие што може да се отклучат. Е сега има еден туторијал да го сменам тоа ама колку е сигурно? И дали има шанса да му направам downgrade ?

Средено апјдетирав бејсбенд од ипад

--- надополнето: Jun 22, 2011 10:00 PM ---

Средено апјдетирав бејсбенд од ипад

И сега немаш GPS.

По кои цени се движат ајфон3 и ајфон4 моментално? Ако знае некој нека пише. Благодарам.

Ajfon4 go pustija vo slobodna prodazba od pred nekoe vreme, cenite se od 500$ pa nagore, barem tuka vo SAD, inaku 3gs koristen moze da se najde i za 50$, 4-kata e nad 300$, se razbira koristen.

Decki edno brzo prasanje koj znae da mi odgovori, odam da kupam iphone 4g za nekoj 30-60 min, predhodno go vidov top e raboti na firm 4.3.3 ne vidov baseband, i ne sum vo tek so nastanive koj so kako se otkljucuva i do kade, bitno e na t-mobile ke nema problem so mreza, ali me interesira dali moze jailbrake na 4.3.3 na bilo koj baseband na iphone 4 da se pravi, da znam so da pravam se uste ima vreme da se premislam da ne go kupam.

fala na site
pozz

Ќе ве молам за помош. Имам проблем со WLAN на Iphone 3g, version 4.2.1, не ми работи (не се конектира). Во што може да биде проблемот?

Ќе ве молам за помош. Имам проблем со WLAN на Iphone 3g, version 4.2.1, не ми работи (не се конектира). Во што може да биде проблемот?

Наоѓа мрежи а не се конектира на нив ? што пишува кажи поконкретно

Ништо не пишува, го вклучувам и пишува Choose a Network... се врти, и џабе чекам, не наоѓа мрежи!

Ништо не пишува, го вклучувам и пишува Choose a Network... се врти, и џабе чекам, не наоѓа мрежи!

Пробај доближи се до рутерот, ако не ја наоѓа и така тогаш чипот е за вифи, тоа не го прави никој кај нас

п.с. ако го продаваш така расипан пиши ми каков и е и колку му бараш ?

Настаро цени на најефтини iPhone 3/4 кај нас ? Или пак ако има шанси некако да се донесе од странство.

Партизани :D дај кажете како да ставам некоја песна кога ми ѕвони Iphoneto дали некој знае на кој начин се става дај некој нека ми помогне....

Луѓе ми нудат iPhone 4 16GB за 420 евра ? добра ли е цената ??
Од Америка ги носел човекот, само ќе треба да го отклучам ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom