Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.114
Ова се очекува од некој член со јузер “444THEDEVIL444" или "bodybuild_ordyyye" ИЛИ “боси_кобра_либре69“, ама не од тебе.
you disappointed me.
Анти фан на college humor си бил бе ... чисто заебативно беше поставено.

T

Tetro

Гостин
Мислев дека.... дека сум го видел најлошото од филмовите, ама ова ми личи на некоја пародија на Silent Hill (филмот кој не помине ни приближно добро кај мене).... Се вика Kaboom, нека го гледа некој па да ми каже дека грешам. ;)

Член од
13 септември 2010
Мислења
114
Поени од реакции
2
На кои страни може да гледам филмови free online, освен на letmewatchthis.ch?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Мислев дека.... дека сум го видел најлошото од филмовите, ама ова ми личи на некоја пародија на Silent Hill (филмот кој не помине ни приближно добро кај мене).... Се вика Kaboom, нека го гледа некој па да ми каже дека грешам. ;)

филмот беше солиден првата половина, се додека не почнаа да се дешаваат мега глупи клишеа од типот на
твоите другари испаѓаат лоши на крај, крај на светот, мртов човек уствари не е мртов итн

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Често сме презафатени во последно и поретко имаме слободно време да ја апдејтираме листата, ама ако не ви е мака одвреме навреме проверувајте кој жанр се пополнува.
Денес ги ставив воените филмови, мислам дека ова е една од најкомплетните листи, многу тешко да сме заборавиле некој ептен добар филм. Ако сме заборавиле по некоја случајност, ќе го ставиме во бонусот.
http://forum.kajgana.com/threads/Водич-низ-галаксијата-филмски-каталог-за-тапчовци.51919/#post-4206477
А Рокенрола погоре од овој пост ги стаде романтичните драми...

Kajgana Shop

На врв Bottom