јас бев тојАбе некој на форумов имаше ставено листа од 100 најдобри mindfuck филмови или така нешто. Да не ја има некој да ја стави пак, зошто никако да ја најдам.
повели

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас бев тојАбе некој на форумов имаше ставено листа од 100 најдобри mindfuck филмови или така нешто. Да не ја има некој да ја стави пак, зошто никако да ја најдам.
не е интересно кога однапред ќе знаеш дека филмот е мајндфак...цело време ќе очекуваш на крајот некој пресврт во крајност.Абе некој на форумов имаше ставено листа од 100 најдобри mindfuck филмови или така нешто. Да не ја има некој да ја стави пак, зошто никако да ја најдам.
стави во спојлер ,плис...јас бев тој
повели
...
окне е интересно кога однапред ќе знаеш дека филмот е мајндфак...цело време ќе очекуваш на крајот некој пресврт во крајност.
--- надополнето: Jul 6, 2011 12:21 AM ---
стави во спојлер ,плис...
готовоок
ај сеа измени ти, пошо со глеа мојот старт цитат од твојот пост![]()
Ај да не испадне сеа дека само чекам некој да направи грешка во насловот на филмот, ама точниот назив е Dark of the Moon.Transformers 3 : Dark Side of the Moon
зошто не го гледам секој филм на имдб или препорачни филмови од било кој. Имам гледано неколку филмови од листава и ми се бендисува, затоа ја барав.не е интересно кога однапред ќе знаеш дека филмот е мајндфак...цело време ќе очекуваш на крајот некој пресврт во крајност.
--- надополнето: Jul 6, 2011 12:21 AM ---
стави во спојлер ,плис...
99% кино снимкаКај го гледал цитираниов филмов? Ако кино снимка или слични скринери не пишам на темава 6 месеци.
Same here......да се побуниме против ИосоноДиктатурата на Iosono !
Кај да пишувам сеа јас за GoT![]()
Не влегувај во темата и онака може да наидеш на спојлер. За доброто на сите е затворена темата.Диктатурата на Iosono !
Кај да пишувам сеа јас за GoT![]()
Абе мајндфак филм уште на почетокот е ... мајндФАК.не е интересно кога однапред ќе знаеш дека филмот е мајндфак...цело време ќе очекуваш на крајот некој пресврт во крајност.