Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев дека.... дека сум го видел најлошото од филмовите, ама ова ми личи на некоја пародија на Silent Hill (филмот кој не помине ни приближно добро кај мене).... Се вика Kaboom, нека го гледа некој па да ми каже дека грешам. ;)

На кои страни може да гледам филмови free online, освен на letmewatchthis.ch?

Мислев дека.... дека сум го видел најлошото од филмовите, ама ова ми личи на некоја пародија на Silent Hill (филмот кој не помине ни приближно добро кај мене).... Се вика Kaboom, нека го гледа некој па да ми каже дека грешам. ;)

филмот беше солиден првата половина, се додека не почнаа да се дешаваат мега глупи клишеа од типот на
твоите другари испаѓаат лоши на крај, крај на светот, мртов човек уствари не е мртов итн

Често сме презафатени во последно и поретко имаме слободно време да ја апдејтираме листата, ама ако не ви е мака одвреме навреме проверувајте кој жанр се пополнува.
Денес ги ставив воените филмови, мислам дека ова е една од најкомплетните листи, многу тешко да сме заборавиле некој ептен добар филм. Ако сме заборавиле по некоја случајност, ќе го ставиме во бонусот.
http://forum.kajgana.com/threads/Во...лмски-каталог-за-тапчовци.51919/#post-4206477
А Рокенрола погоре од овој пост ги стаде романтичните драми...

Kaboom мене ептен ме бендиса. Вистина дека при крајот многу тешки глупости се дешаваат, али се на се доста интересен е. Режисерот пробувал да направи некаква комбинација од Donnie Darko и Inception и тука го зафркна филмот. Не доволна разработена тематика или и самиот се збуна незнам. Можеше да го остави нешто како американските тинејџ комедии или да воведеше уште повеќе еротика..

Често сме презафатени во последно и поретко имаме слободно време да ја апдејтираме листата, ама ако не ви е мака одвреме навреме проверувајте кој жанр се пополнува.
Денес ги ставив воените филмови, мислам дека ова е една од најкомплетните листи, многу тешко да сме заборавиле некој ептен добар филм. Ако сме заборавиле по некоја случајност, ќе го ставиме во бонусот.
http://forum.kajgana.com/threads/Водич-низ-галаксијата-филмски-каталог-за-тапчовци.51919/#post-4206477
А Рокенрола погоре од овој пост ги стаде романтичните драми...
Ne mi se veruva Enemy at the gates pred Saving Private Ryan :eek:
--- надополнето: Jul 4, 2011 6:53 PM ---
Vo mjuzikli go nema blues brothers!

Ama dobro, pojasneto e.
Веднаш да појасниме дека немаме преголемо искуство со Мјузикли, не сме изгледале премногу за да направиме најдобар избор.

Ne mi se veruva Enemy at the gates pred Saving Private Ryan :eek:
--- надополнето: Jul 4, 2011 6:53 PM ---
Vo mjuzikli go nema blues brothers!

Ama dobro, pojasneto e.
Ни мене не ми се верува дека мислиш оти набројувањето од еден до десет означува некаков ранкинг:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom