Eddard Stark
Lord Snow
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 1.220
- Поени од реакции
- 2.540
Чија изјава те зачуди, таа на Џоковиќ или тоа што го пишува на сајтот на Милан?
Чија изјава те зачуди, таа на Џоковиќ или тоа што го пишува на сајтот на Милан?
За два тима навива, ништо чудно
Дечко Бејл, ако оди ке оди во Сити дека пишува оти ке дојде кај Манчестер Ј.Нема шанси Бејл да дојде(ептен го преценија според мене не е така добар Нани за него Кока Кола + за џабе ли го зодовме Јанг) за Модрич не знам можеби , но ако дојде Насри Модрич нема шанси останува да видиме што ќе се случи овие денови.Според мене еден од Насри или Модрич ќе не засили.
Не го видов тоа безначајно зборче Сити само прочитав МанчестерДечко Бејл, ако оди ке оди во Сити дека пишува оти ке дојде кај Манчестер Ј.
Не е џабе и двајцата ќе играат долга е сезонатаЗа два тима навива, ништо чудно
--- надополнето: Jul 3, 2011 8:11 PM ---
Ако дојде Насри ќе испадне џабе купен Андерсон.
Па Клевери и Парк можат да конкурираат и по крилата ,а Керик со Флечер ДМФ. Така на секој позиција ќе има страшна конкуренција.А Керик, Клеверли, Парк кај ќе ги ставаш?
кој се тие? што се они битни? на гоше битни му се насри модрич и БАНЕГА! финтава е меракот на гоше да му се напрај!А Керик, Клеверли, Парк кај ќе ги ставаш?
Како не се битни сите се битни плус Парк ми е еден од тројцата мои омилени играчи .кој се тие? што се они битни? на гоше битни му се насри модрич и БАНЕГА! финтава е меракот на гоше да му се напрај!
Каква е наградатаAnd we have the winner!
Гоше е првиот со Де Геа на аватар ако не се лажам :p
А јас мислев нема да бараш награда, damn it!Каква е наградата
Јас велам еден од нив да се купи само не сите било кој од споменативе да дојде ќе биде топ ако не ќе се крстиме во Андерсон и Клевери :pА јас мислев нема да бараш награда, damn it!
Ок тогаш, една петиција потпишана од сите тука до САФ под итно да го купи Банега ( и по можност Насри, Снајдер и Модрич, иако не ти гарантирам за нив - but we want them all, of course)
Јас сум за Банега. А вие што ќе мрчите дека бил дрво, не сме биле заинтресирани за него и слични ствари видете го видеово:Јас велам еден од нив да се купи само не сите било кој од споменативе да дојде ќе биде топ ако не ќе се крстиме во Андерсон и Клевери :p
Или пак, ја како што го сфатив, интервјуто е правено пред финалето во ЛШ, и најверојатно го прашуваат за кого ќе навива...или не :pна милан навијач е
за манчестер тоа... ваљда исто како да го прашаш русевски ова она ќе ти рече горан пандев интер