Clint Eastwood
I'm watching you!
- Член од
- 13 декември 2009
- Мислења
- 622
- Поени од реакции
- 211
drugar so kogo pravime muabet nie ovde dali ti e jasno? na kogo objasnuvame svesen li si? ovde se se isfrustrirani pubertetlii sto da gi sednes vo drustvo so eden srbin navivac na partizan i so eden grk od solun navivac na paok,ke im bide nezgodno da se kazat deka se makedonci!!! ke se iskrsat od zborenje na los srpski i ke dodavaat po nekoj grcki zbor sto go naucile nekad na odmor,i ke se sramat od sopstvenoto poteklo(kojznae kolku pati ke si recat sami vo sebe...sto ne bev i jas srbin u picku mater,koj ke bese ko mene togas!).e takvi se 90% od ovie ovde so koi komunicirame! garantiram deka od ovie ovde po nekoj slucaj da bidat na ista tribina so grobari vo drustvo na grci(na mecot so skendija) na nasive indijanci ke im bide 100 pati ponezgodno na svoj stadion nego li na grcite sto se vo skopje!!! bedotija makedonska!!!Ako barem malku znaese kakov stav imaat tvoite grobari za nas makedoncite i ti ako vo toj slucaj imase barem malku covecko dostoinstvo sam ke se prasase zosto da navivas za Partizan, nemoj da mi recis ne mesaj politika zasto tie se politzirani do koska.
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:05 AM ---
za tebe stom e taka druze opravdano ti e!!! pola rodnini ti se srbi,drugata polovina sigurno ti e od nasava nizerazredna makedonska sorta pretpostavuvam,pa i jas da sum na tvoe mesto bi se opredelil za posuperiornata ratnicki nastroena srpska nacija!!!Љубовта спрема Партизан во мојата фамилија е наследна, немора јас да сум израснат на Калемегдан па да навивам за Партизан!?
Пола од моите роднини се од Србија, имам поврзаност со оваа земја, со Белград како град, и незнам зошто да не навивам за овој тим? Еве ти кажувам дека јас лично имам некоја си допирна точка, за другите не одговарам... Тоа е тоа![]()
ti posakuvam koga ke se ozenis da imas 2 kjerki zivi i zdravi i da vi se prekine familijarnata loza za odenje na natprevari na partizan,i da ti stanat kjerkite miss na makedonija koga ke porasnat!!! e toa ti e pozdrav od mene!!!
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:08 AM ---
izvini ti devojka ti(ako ja imas),preku net li ja e*bes???Клинт Иствуд, кои ти се тие правила за навивање, молим ти се? Мораш да си роден во истиот град со клубот, инаку не можеш да навиваш за него?
Се навива за одреден клуб заради убавината на играта и заради историја. Не се навива заради географска положба, а уште помалку заради национална припадност, политика или други неважни фактори.
.