Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Ako barem malku znaese kakov stav imaat tvoite grobari za nas makedoncite i ti ako vo toj slucaj imase barem malku covecko dostoinstvo sam ke se prasase zosto da navivas za Partizan, nemoj da mi recis ne mesaj politika zasto tie se politzirani do koska.
drugar so kogo pravime muabet nie ovde dali ti e jasno? na kogo objasnuvame svesen li si? ovde se se isfrustrirani pubertetlii sto da gi sednes vo drustvo so eden srbin navivac na partizan i so eden grk od solun navivac na paok,ke im bide nezgodno da se kazat deka se makedonci!!! ke se iskrsat od zborenje na los srpski i ke dodavaat po nekoj grcki zbor sto go naucile nekad na odmor,i ke se sramat od sopstvenoto poteklo(kojznae kolku pati ke si recat sami vo sebe...sto ne bev i jas srbin u picku mater,koj ke bese ko mene togas!).e takvi se 90% od ovie ovde so koi komunicirame! garantiram deka od ovie ovde po nekoj slucaj da bidat na ista tribina so grobari vo drustvo na grci(na mecot so skendija) na nasive indijanci ke im bide 100 pati ponezgodno na svoj stadion nego li na grcite sto se vo skopje!!! bedotija makedonska!!!
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:05 AM ---
Љубовта спрема Партизан во мојата фамилија е наследна, немора јас да сум израснат на Калемегдан па да навивам за Партизан!?
Пола од моите роднини се од Србија, имам поврзаност со оваа земја, со Белград како град, и незнам зошто да не навивам за овој тим? Еве ти кажувам дека јас лично имам некоја си допирна точка, за другите не одговарам... Тоа е тоа :)
za tebe stom e taka druze opravdano ti e!!! pola rodnini ti se srbi,drugata polovina sigurno ti e od nasava nizerazredna makedonska sorta pretpostavuvam,pa i jas da sum na tvoe mesto bi se opredelil za posuperiornata ratnicki nastroena srpska nacija!!!
ti posakuvam koga ke se ozenis da imas 2 kjerki zivi i zdravi i da vi se prekine familijarnata loza za odenje na natprevari na partizan,i da ti stanat kjerkite miss na makedonija koga ke porasnat!!! e toa ti e pozdrav od mene!!!
--- надополнето: Jul 3, 2011 3:08 AM ---
Клинт Иствуд, кои ти се тие правила за навивање, молим ти се? Мораш да си роден во истиот град со клубот, инаку не можеш да навиваш за него?
Се навива за одреден клуб заради убавината на играта и заради историја. Не се навива заради географска положба, а уште помалку заради национална припадност, политика или други неважни фактори.
.
izvini ti devojka ti(ako ja imas),preku net li ja e*bes???

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Поздрав до администраторите.

Што е ова работа, ист беше случајот и во темата, Фан клуб Шкендија? Некои фанови/корисници, претежно комити, намерно провоцираа, за потоа темата да биде зтворена. Каде се сега администраторите/модераторите, да ги казнат тие што провоцираат, или се надвор од темата за што се дискутираа?.

Почитувани кајганѓи, никој не ве прашуваше и не ви се меша за кого ке навивате, тоа е ваше право, и никој ама баш никој нема право да ви се меша во тоа, така да не го дрвите безвеза, со непотребни постови, пошто на никого не му чуе за кого ќе навивате. Вие мои сограѓани претежно Македонци, сте слободни да навивате за кој клуб сакате, можете да не навивате за никој од овие клубови(Партизан-Шкендија), но немора и тука да дискутирате нели?.

Дај да прочитаме на темава, за тактики, можни формации, засилувања, пошто сепак темава е отворена на категоријата Футбал, и колку што знам треба да дискутираме за футбал, а не за теми поврзани со минатото, историја, масакри, нацисти и незнам што bullshit.

Барам и од Балистите(не сум еден од нив), да бидат малку по одговорни за тоа што ќе го пишуваат на форумов, бидејќи сепак тие се дел од овој медиум, од каде што ја пресликуваат нивната интелегенција како фанови во јавноста. И не дозволувајте некои мочковци да ве провоцираат, вие сте тие што можете сите да ги провоцираате, и без да бидете казнети, но тоа не треба да го сторите, навредувајќи, има многу други методи да го сторите тоа, сепак сте Шампиони на Македонија, нели?, тоа треба да им го плеснете во лице!

Поздрав за сите.

пс. Вие пчитувани администратори/модератори, вршете ја работата, како што треба, и бидете малку по транспарентни.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ima edna proverba na albanski no ako moze nekoj da prae translate :
Qente lehin , Karvani ecen para ... !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
Поздрав до администраторите.

Што е ова работа, ист беше случајот и во темата, Фан клуб Шкендија? Некои фанови/корисници, претежно комити, намерно провоцираа, за потоа темата да биде зтворена. Каде се сега администраторите/модераторите, да ги казнат тие што провоцираат, или се надвор од темата за што се дискутираа?.

Почитувани кајганѓи, никој не ве прашуваше и не ви се меша за кого ке навивате, тоа е ваше право, и никој ама баш никој нема право да ви се меша во тоа, така да не го дрвите безвеза, со непотребни постови, пошто на никого не му чуе за кого ќе навивате. Вие мои сограѓани претежно Македонци, сте слободни да навивате за кој клуб сакате, можете да не навивате за никој од овие клубови(Партизан-Шкендија), но немора и тука да дискутирате нели?.

Дај да прочитаме на темава, за тактики, можни формации, засилувања, пошто сепак темава е отворена на категоријата Футбал, и колку што знам треба да дискутираме за футбал, а не за теми поврзани со минатото, историја, масакри, нацисти и незнам што bullshit.

Барам и од Балистите(не сум еден од нив), да бидат малку по одговорни за тоа што ќе го пишуваат на форумов, бидејќи сепак тие се дел од овој медиум, од каде што ја пресликуваат нивната интелегенција како фанови во јавноста. И не дозволувајте некои мочковци да ве провоцираат, вие сте тие што можете сите да ги провоцираате, и без да бидете казнети, но тоа не треба да го сторите, навредувајќи, има многу други методи да го сторите тоа, сепак сте Шампиони на Македонија, нели?, тоа треба да им го плеснете во лице!

Поздрав за сите.

пс. Вие пчитувани администратори/модератори, вршете ја работата, како што треба, и бидете малку по транспарентни.
Биди ми поздравен и ти.

А, ако нешто мислиш не е соодветно за темава пријави го имаш копч, а имаш и посебна тема. Неможе ние Модераторите да дремеме истовремено на 100 теми и да извршуваме свои лични обврски....

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Биди ми поздравен и ти.

А, ако нешто мислиш не е соодветно за темава пријави го имаш копч, а имаш и посебна тема. Неможе ние Модераторите да дремеме истовремено на 100 теми и да извршуваме свои лични обврски....
Комита,ако си модератор обиди се да воспоставиш ред, и почни да бришеш постови, па и да ги опоменуваш тие членови кои дискутираат надвор од темава посотојано. Ако и ова неможеш, тогаш подобро е да се повлекуваш од функцијата модератор на еден од најголемите форуми во Македонија, а сигурно си бил свесен за ова кога си станал модератор, дека те очекува напорна работа.

Ајде и ја да не го потам многу, поз.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
Комита,ако си модератор обиди се да воспоставиш ред, и почни да бришеш постови, па и да ги опоменуваш тие членови кои дискутираат надвор од темава посотојано. Ако и ова неможеш, тогаш подобро е да се повлекуваш од функцијата модератор на еден од најголемите форуми во Македонија, а сигурно си бил свесен за ова кога си станал модератор, дека те очекува напорна работа.

Ајде и ја да не го потам многу, поз.
А каде виде дека не го правам тоа ? Тоа што сум станал модератор не значи дека треба да дремам 24/7 на форумов и да чекам некој да отиде офф-топик или да спамира и ја да го бришам, а тој може да коментира на 200 теми... Затоа постој тоа копче и таа тема.

Он топик:

До сите балисти, ќе ве молам да ми дадете потврда не дека не верувам, ама нигде неможам да најдам за тоа дека имате дозвола за патување, и да колку карти ви се дадени и која трибина ви следува?

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
А каде виде дека не го правам тоа ? Тоа што сум станал модератор не значи дека треба да дремам 24/7 на форумов и да чекам некој да отиде офф-топик или да спамира и ја да го бришам, а тој може да коментира на 200 теми... Затоа постој тоа копче и таа тема.

Он топик:

До сите балисти, ќе ве молам да ми дадете потврда не дека не верувам, ама нигде неможам да најдам за тоа дека имате дозвола за патување, и да колку карти ви се дадени и која трибина ви следува?
Potverda zemavme od pred 2 denovi so faks od ministverstvo za vnatresni raboti od Serbija i od Fifa deka mozeme da patuvame za Serbija...
imame 2.000 karti za Beograd no mislim nema da zemame tolku poveke mozeme negde 1.300 karti da zemame i ke bideme spored moi informaci vo Sever ima edna tribina za gosti koj sedni prazna skoro 20 godini (od bifsha jugoslavia) zs spored moi informaci ako ne zgreshim nikoj ni edna tifogrupa nema otideno koga igrase partizan kako domakin

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
Аха океј, баш ме интересира бројката, среќен пат иако жустро ќе ви биде со оглед на тоа дека од сите страни имате непријателско настроени навивачи :D. Моја претпоставка е дека тешки немири ќе има за таа утакмица па да видиме што и како ќе биде...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Аха океј, баш ме интересира бројката, среќен пат иако жустро ќе ви биде со оглед на тоа дека од сите страни имате непријателско настроени навивачи :D. Моја претпоставка е дека тешки немири ќе има за таа утакмица па да видиме што и како ќе биде...
nema nisto oficialno za brojkata sega se pravat listite koj ke ide !!
ima golema zelba vo Tetovo kaj ljugeto da idat ...objektivno nie sakame minimalno da ideme barem 6 avtobusi a maksimalno do 14 ! sega ostana da se vidi denovite kolku i kako ke idemo !

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Potverda zemavme od pred 2 denovi so faks od ministverstvo za vnatresni raboti od Serbija i od Fifa deka mozeme da patuvame za Serbija...
imame 2.000 karti za Beograd no mislim nema da zemame tolku poveke mozeme negde 1.300 karti da zemame i ke bideme spored moi informaci vo Sever ima edna tribina za gosti koj sedni prazna skoro 20 godini (od bifsha jugoslavia) zs spored moi informaci ako ne zgreshim nikoj ni edna tifogrupa nema otideno koga igrase partizan kako domakin
Си слушал за вечното дерби и за нав.група Делије?20 год празна:confused:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Си слушал за вечното дерби и за нав.група Делије?20 год празна:confused:
Не слушнал изгледа и за Фирмаши, навивачите на Војводина и мислам дека Романтичари на ОФК Београд имаат гостувано, но во мал број... :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не слушнал изгледа и за Фирмаши, навивачите на Војводина и мислам дека Романтичари на ОФК Београд имаат гостувано, но во мал број... :)
Добро тоа е мислам наједноставен пример посложен не би можел да го сфати:Dи секако целев на целосно наполнета трибина.:p

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
zs mnogu te interesira be ? kazi mi ti kako navivac kolku pare si frlal za tvojot klub ili za tvojata navivacka grupa pa ja posle ke ti kazem kako dojdovme do parite !!(znam deka 0000 )
Оваа сезона Војводи немаја денар од управа,така да сами си ги плативме гостувањата и другите трошоци:)
Ајде сеа ти..ме интересира така навивачки...ништо посебно:)

П

Паспарту

Гостин
Другар, каква врска има ФИФА со квалификации за ЛШ?

Какви 20 години, какви бакрачи, зарем стварно мислите дека север на ЈНА е празен толку години? После се прашувате зашто ви се смеат на форумов, а и на глупостите што ги тропате по фејсбук и јутуб, ако ништо друго барем не ги бламирај другарите од балисти со вакви, во најмала рака глупи изјави...

Па Комити беа во 2008 година на натпреварот Партизан - Вардар (0-0), а да не спомнувам и мал милион на други навивачки групи...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Јас ќе кажам дека нема да отидете затоа што сте исплашени и знаете што ве чека таму. 10 автобуси се 500 луѓе 20 бусеви 1.000 а 28 бусеви се 1.400 луѓе. Прво да се нашалам не знам дали постојат толку автобуси во македонија исправни да возат до белград :ROFLMAO: Второ знаете што значи 28 автобуси да влезете во Белград кој беше во војна со албанци и таму никој не стапнал? Само да ве потсетам што им се случи на обичните навијачи на Паок во загреб и тоа еден автобус беа. Или треба како кукавици со автобусите да поминете неприемтно низ белград кој е доста голем и без да извадите ниту едно албанско знаме на прозорците од бусевите зашто ако можеше еден единствен автобус на навивачите од србија да биде каменован овде во скопје негде кај калето кога се упатуваше на ракоемтната уткамица македонија - србија во охрид што би ви се случило на вас кога вие со 28 бусеви со албански знамиња ќе се возите низ белград :)

Така да џабе овде само зборувате за некаков интерес кога сте уплашени и неколку дена пред натпреварот ќе смислите добра приказна да не одите за Белград.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom