Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Стигна позитивен одговор од УЕФА...патуваме за Белград (y)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
64
Поени од реакции
14
Првакот на Македонија игра, ако сака нека биде и влашки тој си е и нема замена.

Затоа темата мора да постои, сакале некои или не.
(Y) Hallal da ti e.
--- надополнето: Jul 1, 2011 10:36 PM ---
Kако бе шампион на Македонија?! Како ја претставуваат Македонија?!Кога ќе извадат македонско знаме а не шпонско ондак ќе бидат прваци на Македонија и ќе ја претставуваат а до тогаш...нека кршат глава!!! и...се остало лошо што е!
Ne se nerviraj, nemoj sea:p Sampion na Makedonija e Albanska ekipa? Izvadat Albansko zname ? Zosto vi smeta toa ? A sakate da mislat Evropa deka MAKEDONIJA e samo na makedoncite ? E ne moze.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
(Y) Hallal da ti e.
--- надополнето: Jul 1, 2011 10:36 PM ---

Ne se nerviraj, nemoj sea:p Sampion na Makedonija e Albanska ekipa? Izvadat Albansko zname ? Zosto vi smeta toa ? A sakate da mislat Evropa deka MAKEDONIJA e samo na makedoncite ? E ne moze.
Шкендија со години играше во првата албанска лига:eek:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе самите кажуваат шо им е целта а некој ми кажува за неговата љубов према Шкендија.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Со таа "е*ана" титула се отвара голема шанса да играш ЛШ, како што беше случај лани со Партизан... Спортско Друштво Партизан е едно од најтрофејните во Европа, фудбал се игра ЛШ, кошарка исто (лани беа во Топ 4), ракомет играа полуфинале во Челенџ купот, ватерполо Европски прваци, хокеј шампиони во Словенска лига, борачите Шампиони на Европа... Да не зборувам во домашните првенства, куповите, регионалните натпреварувања... И, зошто да не навивам за нив? Дај веќе престанете со тие прашања, зошто навиваме и се палиме, ние си знаеме, немора вас тоа да ве засега...
a da te prasam jas tebe, tatko ti da ne te izrasna na kalemegdan ili vo okolinata na jna pa go zasaka partizan??? ti navivaj si i za "la galaxy" ako sakas,ama sekogas imaj ja vo glava slednava recenica-prasanje! koja e tvojata povrzanost so nekoj klub od stranstvo za da bides negov "navivac"???
za da navivas za nekoj klub treba barem mimimalnite normi da gi ispolnuvas pa da zasakas ili osekjas pripadnost kon nekoj klub a toa se,geografska pripadnost(da si zitel na gradot od kaj sto e sakaniot klub),da te spojuva moze i poteklo(roden si vo toj grad od kade sto e klubot ,a momentalno zivees vo drug grad),nacionalna pripadnost,ili nesto drugo slicno sto ima dopirna tocka so kazanovo od moja strana.
vo makedonskite slucai za pripadnost i "navivanje" za nekoj stranski tim(pogotovo zvezda i partizan) vo 95% od slucaevite nema niedna dopirna tocka so klubot za koj sto se "naviva".
ili poslikovito kazano edno e da e*es,a drugo e da si go "repetiras" i da mislis deka e*es!!!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.528
Поени од реакции
9.405
Со таа "е*ана" титула се отвара голема шанса да играш ЛШ, како што беше случај лани со Партизан... Спортско Друштво Партизан е едно од најтрофејните во Европа, фудбал се игра ЛШ, кошарка исто (лани беа во Топ 4), ракомет играа полуфинале во Челенџ купот, ватерполо Европски прваци, хокеј шампиони во Словенска лига, борачите Шампиони на Европа... Да не зборувам во домашните првенства, куповите, регионалните натпреварувања... И, зошто да не навивам за нив? Дај веќе престанете со тие прашања, зошто навиваме и се палиме, ние си знаеме, немора вас тоа да ве засега...
Ako barem malku znaese kakov stav imaat tvoite grobari za nas makedoncite i ti ako vo toj slucaj imase barem malku covecko dostoinstvo sam ke se prasase zosto da navivas za Partizan, nemoj da mi recis ne mesaj politika zasto tie se politzirani do koska.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Добро бе луѓе, зошто сте толку неписмени? Стварно ли сте толку глупави?
Клинт Иствуд, кои ти се тие правила за навивање, молим ти се? Мораш да си роден во истиот град со клубот, инаку не можеш да навиваш за него?
Се навива за одреден клуб заради убавината на играта и заради историја. Не се навива заради географска положба, а уште помалку заради национална припадност, политика или други неважни фактори.

Сфатете дека ние навиваме за Партизан, не навиваме за Гробари од Белград, така да ич не ме заболе к*рот какво мислење имаат гробарите од таму за нас. Најмалку навивам заради нив.

Баш затоа што мешаме нацоналности, географии и политики во домашниот фудбал, никогаш нема да се оправиме. И не заслужуваме да се оправиме со вакви кретеноиди како вас.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.528
Поени од реакции
9.405
Добро бе луѓе, зошто сте толку неписмени? Стварно ли сте толку глупави?
Клинт Иствуд, кои ти се тие правила за навивање, молим ти се? Мораш да си роден во истиот град со клубот, инаку не можеш да навиваш за него?
Се навива за одреден клуб заради убавината на играта и заради историја. Не се навива заради географска положба, а уште помалку заради национална припадност, политика или други неважни фактори.

Сфатете дека ние навиваме за Партизан, не навиваме за Гробари од Белград, така да ич не ме заболе к*рот какво мислење имаат гробарите од таму за нас. Најмалку навивам заради нив.

Баш затоа што мешаме нацоналности, географии и политики во домашниот фудбал, никогаш нема да се оправиме. И не заслужуваме да се оправиме со вакви кретеноиди како вас.
gospode isuse sine hritse pomiluj go gresnikov

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
a da te prasam jas tebe, tatko ti da ne te izrasna na kalemegdan ili vo okolinata na jna pa go zasaka partizan??? ti navivaj si i za "la galaxy" ako sakas,ama sekogas imaj ja vo glava slednava recenica-prasanje! koja e tvojata povrzanost so nekoj klub od stranstvo za da bides negov "navivac"???
za da navivas za nekoj klub treba barem mimimalnite normi da gi ispolnuvas pa da zasakas ili osekjas pripadnost kon nekoj klub a toa se,geografska pripadnost(da si zitel na gradot od kaj sto e sakaniot klub),da te spojuva moze i poteklo(roden si vo toj grad od kade sto e klubot ,a momentalno zivees vo drug grad),nacionalna pripadnost,ili nesto drugo slicno sto ima dopirna tocka so kazanovo od moja strana.
vo makedonskite slucai za pripadnost i "navivanje" za nekoj stranski tim(pogotovo zvezda i partizan) vo 95% od slucaevite nema niedna dopirna tocka so klubot za koj sto se "naviva".
ili poslikovito kazano edno e da e*es,a drugo e da si go "repetiras" i da mislis deka e*es!!!
Љубовта спрема Партизан во мојата фамилија е наследна, немора јас да сум израснат на Калемегдан па да навивам за Партизан!?
Пола од моите роднини се од Србија, имам поврзаност со оваа земја, со Белград како град, и незнам зошто да не навивам за овој тим? Еве ти кажувам дека јас лично имам некоја си допирна точка, за другите не одговарам... Тоа е тоа :)
--- надополнето: Jul 2, 2011 11:30 AM ---
Ako barem malku znaese kakov stav imaat tvoite grobari za nas makedoncite i ti ako vo toj slucaj imase barem malku covecko dostoinstvo sam ke se prasase zosto da navivas za Partizan, nemoj da mi recis ne mesaj politika zasto tie se politzirani do koska.
Овој муабет е правен милион пати, ниту ме занимало политика, ниту пак ќе ме занима... Така да, ако пробуваш нешто да ме испровоцираш со постот, да мислиш дека ќе ти вратам со пцовки, клетви итн. гадно си се зезнал, или пак мислиш дека ќе ми го смениш ставот и ќе почнам да навивам за Силекс (рецимо :D)!?...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ни вака ни така нема да поминете нешто подобро,памет у глава кога ќе проаѓате низ Ниш и во близина на Земун,а да не зборам што ќе ве чека низ улиците на Белград,додека стигнете до ЈНА :D

Член од
28 јуни 2011
Мислења
64
Поени од реакции
14
Ни вака ни така нема да поминете нешто подобро,памет у глава кога ќе проаѓате низ Ниш и во близина на Земун,а да не зборам што ќе ве чека низ улиците на Белград,додека стигнете до ЈНА :D
Mislam deka ke ima jako obezbeduvanje. I nema da bidat samo BALLISTITE, ke bidat i TIFOZAT KUQ E ZI od ALBANIJA, PLISAT od PRISHTINA i SHVERCERAT od SHKUPI.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Mislam deka ke ima jako obezbeduvanje. I nema da bidat samo BALLISTITE, ke bidat i TIFOZAT KUQ EZI od ALBANIJA, PLISAT od PRISHTINA i SHVERCERAT od SHKUPI.
E тоа е више завидна бројка.
Мислам дека ќе бидете дури побројни од Гробари.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Mislam deka ke ima jako obezbeduvanje. I nema da bidat samo BALLISTITE, ke bidat i TIFOZAT KUQ E ZI od ALBANIJA, PLISAT od PRISHTINA i SHVERCERAT od SHKUPI.
ne zboruva vo ima ne gupata.... Vo beograd ke idat samo Ballistet
--- надополнето: Jul 2, 2011 2:19 PM ---
ako ti se plasis nie ne se plasime zs nie sme Albanci i Ballisti i samo od GOSPOD se plasime

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom