Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
nemoj da laazes...ke idat samo Ballistet nikoj drug !
Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da laazes...ke idat samo Ballistet nikoj drug !
E тоа е више завидна бројка.
Мислам дека ќе бидете дури побројни од Гробари.
Greska, u Skopje ke dojdat, a tamu ne, sea proveriv.
Што ги чека бе ништо,сепак ќе одат а не верувам дека некоја друга група да играше некој друг клуб од овде би отишол,освен Комити во добрите времиња.Ја мислам дека полошо ќе поминат после натпревар отколку пред него,се разбира доколку почнат со она нивното претпознатливо ,,навивање,,
Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.
Ох леле, смешки сте![]()
Ох леле, смешки сте![]()
До балистите: зошто толку лесно ве провоцираат не ми е јасно... па шампиони на Македонија сте бе, треба на сите муцките да им ги затнете со еден збор, поготово на градските ривали. Како они успеваат да ве испровоцираат не ми е јасно, како капак на све е некој од Вардар кога ке успее да провоцира, е тогаш...
Нели гледате дека од инает ке умрат повеќе од половина тука? Па и за србите (кои идат у пакет со грците стално) ќе навиваат, нели гледате дека сами се местат на пенал и сеуште успеваат да ве провоцираат...
Ме интересира за Балистите,зашо плаќате само по 600 ден плус во таа цена како што знам имате и маица...па ме интересира кој ви ги плаќа другите 50 евра за патување?
Значи ако идете 200 души тоа е 10 000 евра,сигурно стануе збор за јак спонзор![]()