Windows 8 - Touch the Future

• Креатор на темата Креатор на темата ervorocks
  • Време на започнување Време на започнување
Да не е ова на PC со SSD па затоа е толку брзо?

Да не е ова на PC со SSD па затоа е толку брзо?

Нема SSD.

Како што го изгледав цел ивент, едно ми падна најгласно на увце:
Lower System Requirements

Ова значи или стварно ќе бидам пониски побарувањата или ќе бидат исти со 7-цата. Повисоки побарувања јок :D

Abe najubav e windows Xp kakov Windows 7 ili 8 tie se dobri samo ako koristite Net na kompjutero ina4e se falsh za igri !!! ;)

Abe najubav e windows Xp kakov Windows 7 ili 8 tie se dobri samo ako koristite Net na kompjutero ina4e se falsh za igri !!! ;)

Или не си доволно информиран или тролаш.
Нај новите игри више и не работат на XP си бараат directx 10/11

Остај тоа, туку и е постабилен и побрз. Да не споменувам за тоа колку помага новиот (т.е. редијзаниран, пофункционален) таскбар, и за побрзиот стартап/шатдаун. (y)

Или не си доволно информиран или тролаш.

Остај тоа, туку и е постабилен и побрз. Да не споменувам за тоа колку помага новиот (т.е. редијзаниран, пофункционален) таскбар, и за побрзиот стартап/шатдаун. (y)
ee da brat za se si vo pravo mnogu e stabilen i mnogu e dobar za net jas go imav porano uste lani fevruari mngu e dobar :) pozz :P

ee da brat za se si vo pravo mnogu e stabilen i mnogu e dobar za net jas go imav porano uste lani fevruari mngu e dobar :) pozz :p

unsuccessful-troll.thumbnail_770.jpg

Позз :D

Го имал некој? Го инсталирал? Се наоѓаат по торенти некои верзии, ама искрено страв ми е да експериментирам... најмногу ме интересира поддршката за ARM процесорите...

Ако има некој било каква верзија исталирано на 8-ката да се јави.

Го имал некој? Го инсталирал? Се наоѓаат по торенти некои верзии, ама искрено страв ми е да експериментирам... најмногу ме интересира поддршката за ARM процесорите...

Ако има некој било каква верзија исталирано на 8-ката да се јави.

Рано е уште овие што се пуштени уште се windows 7 така да ке почекаме уште неколку месеца да го смени изгледот уште наликува на 7

Као шо тргнале Мајкрософт, ми се свиѓа искрено, бев скептик за 7мицата, ме убедија ја инсталирав, на контењеров мој, со виндоус класик тема, побрз е од икс-пе, што ми се свиѓа (освен тоа шо срка 500 мега рам во старт). За игри, се покажа доста солидно на послаба конфигурација седмицава, кернелот му е троа боље од икс пе то, некако помазно ми функционира софтверот општо, коа и да се руши, не го чекам со саати за да се одглави, 10 секунди максимум. Такада ко шо читам 8мицата треба да има уште пониски побарувања, што би требало да значи дека ќе биде побрза каде каде од седмицава, што вели дека ќе го симне икс-пе од тронот, плус глеав негде на јутуб интересно ГУИ има, со кругчиња такво, малку кинки и троа поише хајтек од шо е потребно, ама сепак мислам дека би било добро :)

Као шо тргнале Мајкрософт, ми се свиѓа искрено, бев скептик за 7мицата, ме убедија ја инсталирав, на контењеров мој, со виндоус класик тема, побрз е од икс-пе, што ми се свиѓа (освен тоа шо срка 500 мега рам во старт). За игри, се покажа доста солидно на послаба конфигурација седмицава, кернелот му е троа боље од икс пе то, некако помазно ми функционира софтверот општо, коа и да се руши, не го чекам со саати за да се одглави, 10 секунди максимум. Такада ко шо читам 8мицата треба да има уште пониски побарувања, што би требало да значи дека ќе биде побрза каде каде од седмицава, што вели дека ќе го симне икс-пе од тронот, плус глеав негде на јутуб интересно ГУИ има, со кругчиња такво, малку кинки и троа поише хајтек од шо е потребно, ама сепак мислам дека би било добро :)

Ќе биди и то како побрза од 7-цата. Ако ја гледаше прес-конференцијата, ќе ти беше јасно. На еден таблет мултитаск и останато работеше како ракета :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom