Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Од кај нас и Македонците избегаа, а не па вонземјани.Ништо,овие вонземјаниве не не сакат баш.Повеќе ја сакаат Aмерика xD
Од кај нас и Македонците избегаа, а не па вонземјани.Ништо,овие вонземјаниве не не сакат баш.Повеќе ја сакаат Aмерика xD
Се работи за поголем сателит или пак за Меѓународната вселенска станица (долга е повеќе од 100 метри и широка околу 80) кој рефлектира светлина од сонцето, а кога ќе влези во земјината сенка изгледа како да се гаси, бидејќи полека престанува да рефлектира светлина.[ Инаку во петокот со другар бевме на кеј и видовме накај 23 часот едно ко авион (у правец накај Радишани), ама не трепкаше и светеше силно (и поголемо од авион). Прво бавно се движеше после почна постепено да се гаси и го снема. Со другаров се глеавме зачудено..не ни се веруваше дека баш ние ќе видиме НЛО. Језиво
Ха! Таман што сакав да пишам за ова, пред 15 минути истово ми се случи, јас реков ејлиенс крап, то вселенска станица испадна... Бедр лак некст тајм.Се работи за поголем сателит или пак за Меѓународната вселенска станица (долга е повеќе од 100 метри и широка околу 80) кој рефлектира светлина од сонцето, а кога ќе влези во земјината сенка изгледа како да се гаси, бидејќи полека престанува да рефлектира светлина.
Вака некако изгледа тоа, во долга експозиција:
Иначе јас самиот ја имам видено МВС неколку пати...
--- надополнето: Jun 27, 2011 7:38 PM ---
Еве и информации кога и од каде можеш да ја видиш МВС:
http://iss.astroviewer.net/
Незнам да ли е вселенска станица или не... но се гледаше како огнено топче и се движеше наваму натаму а некогашсе намалуваше видливоста или дури и го снемуваше.... ако има некои сознанија некој плус, фото видео или слицно нека пише и стави нешто во уплоад....Ха! Таман што сакав да пишам за ова, пред 15 минути истово ми се случи, јас реков ејлиенс крап, то вселенска станица испадна... Бедр лак некст тајм.
Вчера или завчера вечер видено е такво у Скопје.Незнам да ли е вселенска станица или не... но се гледаше како огнено топче и се движеше наваму натаму а некогашсе намалуваше видливоста или дури и го снемуваше.... ако има некои сознанија некој плус, фото видео или слицно нека пише и стави нешто во уплоад....