- Член од
- 5 април 2007
- Мислења
- 1.609
- Поени од реакции
- 298
А да те јас прашам тебе,како ти стана фан на твојот клуб реал да не ти се сони или се роди со дрес на реал.A како ти и сличните на тебе станавте толку големи љубители на Партизан ??? Вие овде фудбало не го следите во родената земја и незнајте кој играч игра за клубо од вашио роден град па ми солите памет за Партизан 10 страни.... Разбирам љубов кон тимој од земјиве кај шо е стварно развијана и прва работа фудбало.. симпатизери на Реал, Барса , Челзи ( само пример давам), ама откаде ЦЗ и ПАРТИЗАН?? Да не одите Србија да ги гледате?? Да не ги следите на интернет нивните утакмици или ги чекате секош нивните утакмици на ТВ кој шо ги дава само ко че биди дербито ЦЗ вс ПАртизан... стварно незнам и ај некој нека ми објасни че му бидам многу благодарен ! ПОЗЗ
Зошто некој мора да следи домашен фудбал и знае играчи да не е законски пропишано .
Што разбираш бре тикви разбираш, зш навијаш за реал зато ли разбираш, па солиш овде памет зш некој навива за партизан или ЗВЕЗДА. И дали некој ке оди во Србија или не тоа зависи од можностите добро за тебе знаеме одиш во Шпанија и тренинзите на реал да ги следиш.
Гледај си го твојто клубче и не соли памет на некој за кој клуб да навива, зш ти и таквите ко тебе сте досадни ко прилиф со ваквите прашања.