Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Поозбилен никад не сум бил жими мајка. Ако некој повеќе ги цени странските утакмици за разлика од нашите во ред е тоа. Има некој што повеќе го ценат домашниот фудбал и сосптвената екипа од својот град. Секој што има да каже за утакмицава нека си коментира тука. :)
Мислам дека имаше правила за кои натпревари се отвараат теми за дискусија. А доколку се случи отстапка тоа е одлучено во договор на модераторите, тоа е случај и сега ?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А, темите за секое Англиско, Италијанско и Шпанско дерби што се отвараат во ред ли е? Темава ќе седи отворена за дискусија утакмица си е утакмица Европска е.
Кога се отвараа теми за Барса-Реал/Реал-Барса 1/2 финале во ЛШ беа затворени со образложение дека има посебна тема за ЛШ во која што ќе може да се дискутира за утакмицата и тимовите си имаат свој фан клубови. (зошто оваа би останала ?
За темите од другите првенства си имаше и правило за кој утакмици смее да се отвара тема неможе некој да се најде паметен и да отвори тема Палермо-Катанија само затоа што е сицилијанско дерби.

Ова ако е дерби и ако за ова треба тема тогаш за дерби утакиците во горенаведените лиги ќе треба да се отвори посебен подфорум.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.128
Значи, секој Македонски клуб кој ќе игра во ЛШ или квалификации било да е Вардар - Барселона или Осогово - ПСЖ дозволено е да се отвараат теми.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Значи, секој Македонски клуб кој ќе игра во ЛШ или квалификации било да е Вардар - Барселона или Осогово - ПСЖ дозволено е да се отвараат теми.
Во тој случај корегирајте го насловот зошто вака на ништо не личи.
Уште не ми е јасно кој ќе тера дискусија на темава дали 10те балисти од кој 9 знаат само да вреѓаат или па непостоечките вистински фанови на Партизан.
Осеќам дека ако се почна било каква дискусија помеѓу фановите на Шкендија и оние анти-шкендија ќе летаат банови.Сепак вие си ја знаете работата да не ви се мешам јас ... :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Потешко е да се прескокне темава и да не се искоментира ништо отколку да се исерат 20 реда. Смешки.
Иначе не очекувам Балистет да идат во Белград, а се надевам нема ни да видам србомани од Македонија на Градски. Мерак би ми било на неутрална да се соберат Комити, Војводи, Чкембари, Кумани и остали навивачки групи, онака колку да им праат друштво на другиве

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Првакот на Македонија игра, ако сака нека биде и влашки тој си е и нема замена.

Затоа темата мора да постои, сакале некои или не.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
ахмм..кхххммм..абе не рековте за кого ќе навивате бе да ве јава диво магаре,а? та ваљда не за партизан?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Потешко е да се прескокне темава и да не се искоментира ништо отколку да се исерат 20 реда. Смешки.
Иначе не очекувам Балистет да идат во Белград, а се надевам нема ни да видам србомани од Македонија на Градски. Мерак би ми било на неутрална да се соберат Комити, Војводи, Чкембари, Кумани и остали навивачки групи, онака колку да им праат друштво на другиве
Ништо од ова нема да ти се исполни, Балисти ќе направат гостување, Гробари од Македонија ќе има, а Комити, Војводи, Чкембари, Кумани и остали нема да ги видиш на трибини на 19-ти Јули на Филип Втори :D

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ништо од ова нема да ти се исполни, Балисти ќе направат гостување, Гробари од Македонија ќе има, а Комити, Војводи, Чкембари, Кумани и остали нема да ги видиш на трибини на 19-ти Јули на Филип Втори :D
Комити ќе навиваат со Гробари т.е против Балисти, барем така се најавува ;)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
ахмм..кхххммм..абе не рековте за кого ќе навивате бе да ве јава диво магаре,а? та ваљда не за партизан?
Нит ги симпатизирам Партизан, нит па Црвена Ѕвезда, да не помислите дека сум србоман, ама јбг, во тој случај сакам Партизан да оди напред.
Подобро србите отколку тие шо почнуват на "ш". Они ќе го слеват македонското знаме, и ќе го креват тоа нивното смрдливо. Така кога ќе си имаат сопствена држава, *тука треба да стои пцовка* :D

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
абе види..сакале-несакале, Шкендија ја претставува Македонија..та нели е првак, и сеа, кај ојме,а?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
За нашите навивачки групи се шалев. За другото не. Мада вие Македонски Гробари сте ми пресмешни :)

proud_89

Legenden sterben nie!
Член од
17 јануари 2011
Мислења
147
Поени од реакции
87
абе види..сакале-несакале, Шкендија ја претставува Македонија..та нели е првак, и сеа, кај ојме,а?
Kако бе шампион на Македонија?! Како ја претставуваат Македонија?!Кога ќе извадат македонско знаме а не шпонско ондак ќе бидат прваци на Македонија и ќе ја претставуваат а до тогаш...нека кршат глава!!! и...се остало лошо што е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom