Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.489
- Поени од реакции
- 10.241
Зборуваме за сите потписи и аватари на БушидоА кој му е онај на аватар ? Дечко ??????
Зборуваме за сите потписи и аватари на БушидоА кој му е онај на аватар ? Дечко ??????
Зошто на Насри му завршува договорот идното лето, така да има три опции, или да потпише нов договор со Арсенал, да си оди следното лето како слободен играч или Арсенал да земат 20м од некој клуб.Читам Манчестер ке понуделе 20М за Насри.. Па кога играчи како Хендерсон вредат 20М,за Санчез,Пасторе,Нејмар се бараат 40+М,Насри би вредел најмалку 60М.. Незнам со кој памет такви понуди праќаат
Не си единствен дружеда ме земат мене , јас без пари ке играм
Истиов муабет да го кажеш за Фабрегас океј, али за Насри тешко..мислам ако си замине Насри нема смисла тимов...најдобар играч до февруарито кога се повреди,играч на кој треба да се заоснова тимов во иднинава да си заминит...и немојте со филмој ако сакал да си ојт нека си ојт,пошо од такви филмој преку к ми е дојдено ,и глеате од заминување на такви играчи неможеме крај со крај да споиме во четвртата четвртина од сезоната...
французиве од секогаш повеќе сум ги симпатизирал.Истиов муабет да го кажеш за Фабрегас океј, али за Насри тешко..
Јас од секогаш. Арсенал највеќе сум го засакал (иако од секогаш ми бил онака во око) во периодот кога 4/5/6 играчи од нашиот состав го сочинуваа и составот на Француската репрезентација што е само еден фудбалски состав кон кој осеќам емоции како и кон овој клуб!французиве од секогаш повеќе сум ги симпатизирал.
Mats HummelsМОре дајте некој бабо швабо да си земеме за у одбрана. Слабо пратам германско првенство али мора да имаат некоја источно германска карпетина. Што бидна со Пер?
Samo da ne ispadne i ovoj kako Chamak.