Фан Клуб: Арсенал

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Читам Манчестер ке понуделе 20М за Насри.. Па кога играчи како Хендерсон вредат 20М,за Санчез,Пасторе,Нејмар се бараат 40+М,Насри би вредел најмалку 60М.. Незнам со кој памет такви понуди праќаат :ROFLMAO::ROFLMAO:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Читам Манчестер ке понуделе 20М за Насри.. Па кога играчи како Хендерсон вредат 20М,за Санчез,Пасторе,Нејмар се бараат 40+М,Насри би вредел најмалку 60М.. Незнам со кој памет такви понуди праќаат :ROFLMAO::ROFLMAO:
Зошто на Насри му завршува договорот идното лето, така да има три опции, или да потпише нов договор со Арсенал, да си оди следното лето како слободен играч или Арсенал да земат 20м од некој клуб.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
мислам ако си замине Насри нема смисла тимов...најдобар играч до февруарито кога се повреди,играч на кој треба да се заоснова тимов во иднинава да си заминит...и немојте со филмој ако сакал да си ојт нека си ојт,пошо од такви филмој преку к ми е дојдено ,и глеате од заминување на такви играчи неможеме крај со крај да споиме во четвртата четвртина од сезоната...

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
да ме земат мене , јас без пари ке играм :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Не бе.Доста филмови.Ако може некој да граба од Арсенал тоа е Фабрегас.За насри мало морген.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
мислам ако си замине Насри нема смисла тимов...најдобар играч до февруарито кога се повреди,играч на кој треба да се заоснова тимов во иднинава да си заминит...и немојте со филмој ако сакал да си ојт нека си ојт,пошо од такви филмој преку к ми е дојдено ,и глеате од заминување на такви играчи неможеме крај со крај да споиме во четвртата четвртина од сезоната...
Истиов муабет да го кажеш за Фабрегас океј, али за Насри тешко..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
французиве од секогаш повеќе сум ги симпатизирал.
Јас од секогаш. Арсенал највеќе сум го засакал (иако од секогаш ми бил онака во око) во периодот кога 4/5/6 играчи од нашиот состав го сочинуваа и составот на Француската репрезентација што е само еден фудбалски состав кон кој осеќам емоции како и кон овој клуб!

D

D_NazGUL

Гостин
МОре дајте некој бабо швабо да си земеме за у одбрана. Слабо пратам германско првенство али мора да имаат некоја источно германска карпетина. Што бидна со Пер?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
МОре дајте некој бабо швабо да си земеме за у одбрана. Слабо пратам германско првенство али мора да имаат некоја источно германска карпетина. Што бидна со Пер?
Mats Hummels

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Denilson is not in negotiations with any other club and now appears likely to remain at Arsenal.

А толку се израдувавме сите, ама ајде има уште тронка надеж дека некој ќе го посака „гомново“.

Kajgana Shop

На врв Bottom