Мишел Обама го напушта сопругот?

• Креатор на темата Креатор на темата Wiche
  • Време на започнување Време на започнување

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
30.06.2011 10:07

michele-obama.jpg

Американскиот таблоид „Globe“ објавува шокантна вест за распад на американското претседателско семејство, пренесува порталот „Dnevnik.hr“.
Наводно проблемите на брачната двојка Обама започнале пред неколку месеци, кога Барак и Мишел се скарале околу тоа дали ќе имаат уште едно дете, пишува „Globe“.
„Мишел на својот сопруг му го скрши срцето кога одби да имаат уште едно дете“ ја пренесува „Globe“ изјавата на неименуван извор близок до семејството Обама. Наводно на Мишел и е од се преку глава и таа сакала да си замине од Белата куќа.
Според шпекулациите првата дама на САД го напушта сопругот, претседателот на САД, и наводно таа веќе започнала да се подготвува за селење заедно со своите ќерки.

Свешто и по таа Бела куќа мада и сега не е толку бела...

Oбама ќе си е,али друга ќе е прва дама..ваљда.. :P
Иначе не верувам јас.

Ген не е заебанција.Во Кенија од каде потекнува Прецедников на Ју Ес Еј 5-6 деца е просек.

и шо сеа на бараката му текна дека премногу деца уби со бомби па сака да засука „ракави“ ?

збореа и на Антена5 за ова ..мислам дека не е до толку глупа да го напушти Rich & Famous светот :P

Кучка. Надворешниот притисок, огромните обврски, патувањата, угледот што мора да ги пази Обама, и она наместо поддшка и разбирање и мир на главата, да не се замара со неа, она развод сакала!!!! Некои жени стварно претеруваат!

Не зборете така, девојчето не е навикнато на телохранители и на тоа да не може да си излезе на пазар ко човек без да биде опколена од многу батки. А може и смета тоа што Барака повеќе се посветува на САД отколку на неа (читај: не и дава) :ROFLMAO:

Лажна вест. Нема никаде по светот....

Според шпекулациите првата дама на САД го напушта сопругот, претседателот на САД, и наводно таа веќе започнала да се подготвува за селење заедно со своите ќерки.

Свешто и по таа Бела куќа мада и сега не е толку бела...
Најди линк од некој познат медиум, ако сакаш.

`Доста ми е! Те мразам што ме вовлече во сево ова`.- вака му кажала и му ја лупнала вратата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom