во хубо маркет имаш восоци во форма на фломастери...некој да препорача некое средство за покривање на површински гребаници .фала
ќе видиш прво греачите дали ќе загреат убаво, ќе почекаш убаво да загреат, ќе налееш свежа нафтичка ќе ја потурираш малку, ќе го продуваш моторот, не ставај нафта за помалку од 1000 денари за ако има ѓубре или вода или слично срање у резервоар да се измеша со новата нафта. ќе го остаиш моторот убаво да загрее 3-4 минути у место, после 10ина минути уз возење на ниски обртаи. тоа се неколку работи кои што ми паѓаат вака сега на памет. најубаво ти е да си го прашаш мајсторот кај што планираш да ја носиш колата да ти каже најточно што како. у главно не би требало да имаш никако проблем, 1.9 е од старите дизели нема некои електроники и слични осетливи срања како кај новиве дизелиИмам Citroën Xsara 1.9 TD 1998 година, проблемот е што колата 3 ипол години воопшто не е извадена од гаража ниту пак запалена. деновиве сакам да ја носам на сервис и да ја регистрирам , ме интересира на што треба да припазам (да обрнам внимание) на првото палење за да не настане некој проблем?
Прво, провери дали има било какво масло. Второ, провери дали има вода. Тек после слушај го советот на КимиИмам Citroën Xsara 1.9 TD 1998 година, проблемот е што колата 3 ипол години воопшто не е извадена од гаража ниту пак запалена. деновиве сакам да ја носам на сервис и да ја регистрирам , ме интересира на што треба да припазам (да обрнам внимание) на првото палење за да не настане некој проблем?
Тешка кинеска копија, потврдено видено и проверено ... имаат пискав звук, средни и високи + коа се нови а на сонце незнам што ќе им се десиај овде да прашам , сакам да купам звучки за у кола најдов еден у шутка што продава нови со кутија све пионир јвц и сони за 1500 денари елипси... на слики и вака што изгуглав нема разлика али коа ке идам да ги чујам на што да обрнам внимание и во изработка и во звук... ај некој што е поупатен нека ме упати и мене
Можеш да затемниш околу 30% максимумОд кога го тргнаа законот за затемнети стакла, сега колку може да се затемнат стаклата? И дали може сите (освен шофершајбната де ) или има некое ограничување?
Шо е финтата со законот? Не сум во тек...Од кога го тргнаа законот за затемнети стакла, сега колку може да се затемнат стаклата? И дали може сите (освен шофершајбната де ) или има некое ограничување?