Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Се гледа дека кавалер е дечково. Како кавалерски и дозволи на девојчево да ја поддржи вратата :). Ај нека ни е со среќа предпоследното/последното засилување за оваа година.
Извинете за оф-топиков , али кога сме кај девојката глупо е да не се забележи газето :D

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Извинете за оф-топиков , али кога сме кај девојката глупо е да не се забележи газето :D
тоа не е само газ тоа е газ и пол па накај 2 оде....таква да имаш и со ке ти нешо друго

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не извадија уште шпекулации дека паднал на лекарските?

The white sheets were a plot to hide the "deal" from his current agent who he is still contracted with until 1st July.

Промо видео за турата во Америка

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
D_DeGea ''I have been invited by MUFC to see the club and city with my family and to be given an offer''
--- надополнето: Jun 28, 2011 11:00 AM ---
Абе Кушчак останува, а ?
Не верувам, мислам дека Лидс ќе го земат кај и да е, и да остане ќе сака да игра а сигурно Линдегард ќе добива шанси пред него :)))

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не бе сите забележавме, само си ќутиме! :D Инаку респект за Аватарот! (y)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
The Telegraph reports that Atletico Madrid goalkeeper David de Gea has flown to Manchester to seal an £18.3million move to United.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Е абе за ВДС, ке остане ли во клубот како тренер за голманите нешто или било што??

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Од се деновиве што видов шпекулации само ми се гледа добра шпекулацијата да се земе Жоа Мутињо. И минатата година викав за него го имам гледано по мечеви посебно во Спортинг како играше со Велосо и Џало, оваа година играше одлично за Порто. Доколку се земе момаков ќе иде одлично иако мислам дека се е само шпекулација. За 8 милони фунти може да биде играч на Јунајтед.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
:LOL:
--- надополнето: Jun 28, 2011 8:02 PM ---
Од се деновиве што видов шпекулации само ми се гледа добра шпекулацијата да се земе Жоа Мутињо. И минатата година викав за него го имам гледано по мечеви посебно во Спортинг како играше со Велосо и Џало, оваа година играше одлично за Порто. Доколку се земе момаков ќе иде одлично иако мислам дека се е само шпекулација. За 8 милони фунти може да биде играч на Јунајтед.
Се согласувам Мутињо или Мoдрич би ни ги решиле проблемите во средината ама за 8 милиони тешко(секако Жоао е пофтин од Лука). Каде прочита дај линк

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Гошка брат ај кажи ми како заклучи дека имаме проблеми во средината кога со оваа средина лани згазивме се живо и диво во ПЛ и ЛШ (со исклучок на финалето)..!

Kajgana Shop

На врв Bottom