Што би сакал ти да играш? Каков тип на искуство отприлика сакаш да искусиш?Дај препорачајте нешто за мојава крнтија
РАМ 1ГБ
Процесор Intel Celeron 2.66
Графичка nVidia FX 5500
Авантура,Пукање такви да бидатШто би сакал ти да играш? Каков тип на искуство отприлика сакаш да искусиш?
Сакаш ли да бидеш војникот-херој кој поминал низ ужасите на војната, командирот што ја одбрани својата држава, претседателот кој треба да одржува добри односи со тие околу него за да избегне војна или пак самотникот-талкач по светот кој ја бара смислата на животот?
Far Cry 3 ,OMG, yes yes yes.
Која е таа 2ка Virtua Tennis ? Ја има за PC ? Пошо пишав на замунда ми излегуваат 2009, тројката и четворката, оваа двојката нигде ја нема, т.е има една 2002 али не верувам да е таа од 2002. А гледам и на јутјуб Virtua Tennis 2, само преку емулатор нешто да се игра..За компјутер алудирав , top spin ја нема за pc ако не се лажам, иначе 2ката virtua tennis мене ми беше најдобра од серијалот нивни, освен паѓањето кое го средија со 3ката али затоа 3ката и графички ме разочара а и беше премногу лесна, премногу, за разлика од 2ката која долго време ја совладував. Сега ме интересира нареднава каква ќе е, ако пак истиот кикс го направат нека одат во 3 лепе.
Јас се извинувам , имаш Virtua Tennis 3, па Virtua Tennis 2009, па следеше 4кава,Која е таа 2ка Virtua Tennis ? Ја има за PC ? Пошо пишав на замунда ми излегуваат 2009, тројката и четворката, оваа двојката нигде ја нема, т.е има една 2002 али не верувам да е таа од 2002. А гледам и на јутјуб Virtua Tennis 2, само преку емулатор нешто да се игра..
Far CryАвантура,Пукање такви да бидат
Де бе, ова на Е3 го презентираа и дека е од Ubisoft...Far Cry 3 ,OMG, yes yes yes.
Не знам дали ја имаше на ПЦ, ја на PS2 ја играв, иначе бајаги стара игра е, али дефинитивно најбоља Virtua Tennis досега.Која е таа 2ка Virtua Tennis ?
Колку Гб е?ИЗЛЕЗЕ НОВАТА Super.Street.Fighter.IV.Arcade.Edition-SKIDROW.
НАВАЛЕТЕ ЈА ИМА НА ЗАМУНДА.