Препораки за игри

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Кантер,Супер марио,Warcraft3,NFS Hot Pursuit 2 ...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Дај препорачајте нешто за мојава крнтија
РАМ 1ГБ
Процесор Intel Celeron 2.66
Графичка nVidia FX 5500
Што би сакал ти да играш? Каков тип на искуство отприлика сакаш да искусиш?

Сакаш ли да бидеш војникот-херој кој поминал низ ужасите на војната, командирот што ја одбрани својата држава, претседателот кој треба да одржува добри односи со тие околу него за да избегне војна или пак самотникот-талкач по светот кој ја бара смислата на животот?

iGY

Astronomia
Член од
27 јуни 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
Што би сакал ти да играш? Каков тип на искуство отприлика сакаш да искусиш?

Сакаш ли да бидеш војникот-херој кој поминал низ ужасите на војната, командирот што ја одбрани својата држава, претседателот кој треба да одржува добри односи со тие околу него за да избегне војна или пак самотникот-талкач по светот кој ја бара смислата на животот?
Авантура,Пукање такви да бидат

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
За компјутер алудирав :), top spin ја нема за pc ако не се лажам, иначе 2ката virtua tennis мене ми беше најдобра од серијалот нивни, освен паѓањето кое го средија со 3ката али затоа 3ката и графички ме разочара а и беше премногу лесна, премногу, за разлика од 2ката која долго време ја совладував. Сега ме интересира нареднава каква ќе е, ако пак истиот кикс го направат нека одат во 3 лепе.
Која е таа 2ка Virtua Tennis ? Ја има за PC ? Пошо пишав на замунда ми излегуваат 2009, тројката и четворката, оваа двојката нигде ја нема, т.е има една 2002 али не верувам да е таа од 2002. :) А гледам и на јутјуб Virtua Tennis 2, само преку емулатор нешто да се игра..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Која е таа 2ка Virtua Tennis ? Ја има за PC ? Пошо пишав на замунда ми излегуваат 2009, тројката и четворката, оваа двојката нигде ја нема, т.е има една 2002 али не верувам да е таа од 2002. :) А гледам и на јутјуб Virtua Tennis 2, само преку емулатор нешто да се игра..
Јас се извинувам :), имаш Virtua Tennis 3, па Virtua Tennis 2009, па следеше 4кава,
Од овие 3ката мене ми е убедливо најдобра а веруј ми, голем фан сум на овој серијал, освен паѓањето на земја на кое одма ќе навикнеш Се друго е перфектно оптимизирано, движењата се одлични и аналогни на тенисерите, графиката феноменална и тежината на играта такоџе, идеална, таман да се оставиш од играње.
2009ката е катастрофална а оваа само се надополнува, 4кава, графиката е на место иако нема апсолутно никаков новитет од претходните верзии, останатото ко и 2009ката, скалило под Virtua Tennis 3.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
И јас сум многу разочаран од VT4, а долго време ја чекав...

Чим толку ја фалите 3-ката, а не сум ја играл, ќе ја симнам следниот месец па ќе ја пробам, сеа за сеа се чувам за TF2 уште 2-3 дена :D

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Авантура,Пукање такви да бидат
Far Cry

Hitman (4 игри се, сите ќе ги игра кај тебе)

Half Life 1 (ако сакаш малку постара, ама многу јака игра) и 2 (заедно со 2-те продолженија)

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Која е таа 2ка Virtua Tennis ?
Не знам дали ја имаше на ПЦ, ја на PS2 ја играв, иначе бајаги стара игра е, али дефинитивно најбоља Virtua Tennis досега.

Член од
17 март 2007
Мислења
12
Поени од реакции
3
ИЗЛЕЗЕ НОВАТА Super.Street.Fighter.IV.Arcade.Edition-SKIDROW.
НАВАЛЕТЕ ЈА ИМА НА ЗАМУНДА.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Некој да ја играл Mirror's Edge да каже каква е што е зошто планирам да ја симнам па да не фрлам за џабе 6гб :)

Kajgana Shop

На врв Bottom