Препораки за игри

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
FEAR 3....торентот си е во ред..

Големи најави а всушност ништо ново ...едноставна ко и првите две со се сите експанзии ..едноставно лесно предвидлива и прелесна за проаѓање...
Па колку што можав да приметам од видео рецензиите на интернет , играта блеска во Multiplayer co-op. Singleplayer-от не е ништо посебно.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Developed by Rockstar Leeds and built to run on a wide range of PCs

:cool:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Страшно ме разочара оваа игра, одвај продадоа 2 милиони копии (вкупно) не добија ревјус кој што одговара за рокстар и сега же ја префрлат на пц кој ја купи нека ја купи.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
срање, боље RDR да ја рендерираат.
Гејб остана единствен што ги цени пц гејмерите.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ако има заинтересирани од форумов за TF2 нека се зачленат во групава, да може да се собереме повеќе играчи од Македонија.
http://steamcommunity.com/groups/mkdtf2

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Искочи Virtua Tennis 4, се надевам дека нема да биде (големо) разочарување ко 3ката.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Страшно ме разочара оваа игра, одвај продадоа 2 милиони копии (вкупно) не добија ревјус кој што одговара за рокстар и сега же ја префрлат на пц кој ја купи нека ја купи.
И мене ме разочара, а и GTA IV воопшто не ми се допадна, колите едвај се возат, досаден град (Liberty City), досадна приказна, го немаше шармот на Vice City и San Andreas.

Искочи Virtua Tennis 4, се надевам дека нема да биде (големо) разочарување ко 3ката.
Ехее, више од кога искочи Virtua Tennis 4, слична е на 3-ката, ако бараш лесен, забавен и аркаден тенис, Virtua Tennis 4 е идеална игра. Ама ако сакаш реалност во тенисот тука е Top Spin 4.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Ехее, више од кога искочи Virtua Tennis 4, слична е на 3-ката, ако бараш лесен, забавен и аркаден тенис, Virtua Tennis 4 е идеална игра. Ама ако сакаш реалност во тенисот тука е Top Spin 4.
За компјутер алудирав :), top spin ја нема за pc ако не се лажам, иначе 2ката virtua tennis мене ми беше најдобра од серијалот нивни, освен паѓањето кое го средија со 3ката али затоа 3ката и графички ме разочара а и беше премногу лесна, премногу, за разлика од 2ката која долго време ја совладував. Сега ме интересира нареднава каква ќе е, ако пак истиот кикс го направат нека одат во 3 лепе.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Tennis Elbow 2011 e супер тенис игра, Виртуа ме разочара целосно..

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
иначе 2ката virtua tennis мене ми беше најдобра од серијалот
Да дефинитивно, според мене ден денес најдобра тенис игра.

Иначе да Top Spin 4 ја нема за ПЦ, а штета што неможеш да ја пробаш, ептен добра тенис симулација е.

Али што знам би требало и на ПЦ да се појави.

iGY

Astronomia
Член од
27 јуни 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
Дај препорачајте нешто за мојава крнтија
РАМ 1ГБ
Процесор Intel Celeron 2.66
Графичка nVidia FX 5500