Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
читам тука била дебела била ова била она... сеа облини се у мода, а и шо има толку секси у коски??
вистинскиот маж сака облини- кучињата само сакаат коски
Леле кој ве лаже бе дека облини се во мода? Мислам јас не сум слаба, ама барем сум реална. Баталете тоа пропагандата од списанијата дека крупните девојки се во мода, а уствари од милион насловни на само една ставиле покрупни девојки. Уствари не крупни, туку со облини.
Туку фала Богу дека сите имаат различни вкусеви, па на некому ќе му са свиѓам јас, а на некому некоја со 40 кг.
Пример, на дечко ми не му се свиѓа ич Миранда Кер. А јас мислам дека вреди да се пролезбејчиш за неа. А за 2 години ако во мода бидат слаби или дебели девојки, мене тоа нема да ми го смени вкусот.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Леле кој ве лаже бе дека облини се во мода? Мислам јас не сум слаба, ама барем сум реална. Баталете тоа пропагандата од списанијата дека крупните девојки се во мода, а уствари од милион насловни на само една ставиле покрупни девојки. Уствари не крупни, туку со облини.
Туку фала Богу дека сите имаат различни вкусеви, па на некому ќе му са свиѓам јас, а на некому некоја со 40 кг.
Пример, на дечко ми не му се свиѓа ич Миранда Кер. А јас мислам дека вреди да се пролезбејчиш за неа. А за 2 години ако во мода бидат слаби или дебели девојки, мене тоа нема да ми го смени вкусот.
Девојките со облини биле, се и секогаш ќе бидат примамливи за мажите.
Да сакавме девојка со тело на 10-годишно момче, тогаш ќе идевме со 10-годишни момчиња наместо со девојки.

„Костурките“ им се привлечни најчесто на феминизирани момчиња кои се несигурни со својата сексуалност. Што ќе ми е девојка на која и штрчат коски од граден кош или од карлица? Нема да палам оган со „коска на коска“. Не не' учи нас да баталиме некаква „пропаганда“ за девојки со облини, туку ти батали ја фотошоп и анорексичната пропаганда на повеќето магазини. Телото, дечкото и здравјето ќе ти бидат благодарни.

Дечко ти е у право, а ти си најверојатно би.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Девојките со облини биле, се и секогаш ќе бидат примамливи за мажите.
Да сакавме девојка со тело на 10-годишно момче, тогаш ќе идевме со 10-годишни момчиња наместо со девојки.

„Костурките“ им се привлечни најчесто на феминизирани момчиња кои се несигурни со својата сексуалност. Што ќе ми е девојка на која и штрчат коски од граден кош или од карлица? Нема да палам оган со „коска на коска“. Не не' учи нас да баталиме некаква „пропаганда“ за девојки со облини, туку ти батали ја фотошоп и анорексичната пропаганда на повеќето магазини. Телото, дечкото и здравјето ќе ти бидат благодарни.

Дечко ти е у право, а ти си најверојатно би.
Девојките со облини ќе бидат примамливи за мажите, ама тоа не е МОДА. Ти си машко и тебе ти се свиѓаат девојки со облини, а ако Cosmo напише дека слаби девојки се во мода, тебе тоа ништо нема да ти смени. Тебе пак ќе ти се свиѓаат девојки со облини.
И сите психијатари станавте, од еден пост ти знаеш јас дали сум би или не сум би.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
И сите психијатари станавте, од еден пост ти знаеш јас дали сум би или не сум би.
Сама кажа дека би се полезбејчила, не мора да биде човек психијатар за да претпостави дека имаш сексуална склоност кон двата пола :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Генерално е добар Плејбојов само не ми се даваат пари за списание иако можеби понатаму ќе сменам мислење.

Две статии посебно се интересни за читање:

Има големо интервју со Љуба Врачаревиќ основачот на реално аикидо, посебно ќе биде интересна за сите љубители на борбени вештини но и на сите останати затоа што кажува детали кога бил на дворот на Гадафи или кај Путин да им ги обучува телохранителите.

Втората статија е за Мултиоргазмичка жена, исто доста интересна за читање за сите што сакаат секс :).

Девојките не ги коментирам бидејќи сметам дека никој денес не би го купил ради фотка на женска :).

Член од
9 мај 2005
Мислења
100
Поени од реакции
13
Елизабета има силикони... Јас мислев дека нема ама коа ќе се заглеаш поубаво ептен се приметува(ат).

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
8.002
И ги зјапав цицките едно десетина минути, и тешко е да се каже, дали се лузни од вметнување силикони или се обична сенка. Како и да е, девојката е #mkwin

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Елизабета има силикони... Јас мислев дека нема ама коа ќе се заглеаш поубаво ептен се приметува(ат).
значи - цицките и се 100% природни, траст ми.
силиконите не висат и не се „стремат“ кон подмишки и имаат правилен облик...
јас не видов лузни никаде, плус цицките и се природно асиметрични...

Елизабета е топ, се сложувам - FTW!
Кој рече дебела-мебела, целулит-мелулит нека си ги јаде ушите ;)

H

-HRO

Гостин
Елена Ристеска би била пријатно и убаво изненадување за наредниов број :D

Kajgana Shop

На врв Bottom