Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.494
Поени од реакции
8.008
Не, не, нее... Фотошоп не прави чуда. Наке Батев и жена му Ивана Батев се почитувачи на женската убавина и извонредни фотографи. Плус тоа и двајцата се пред се фото-репортери што подразбира минимална употреба на фотошоп. Лошите фешн фотографи си ги исправаат грешките во фотошоп.

Со нетрпени го чекам понеделник да си купам еден примерок. Само вака можеме да им покажеме на Плејбој.мк во која насока да се движат кога станува збор за моделите на насловна страна.

Патем за тоа дебела била, ваква била, онаква била... Постои едно непишано правило кога станува збор за Плејбој. Доколку земјата е во благосостојба, се земаат тенки девојки со мали или средно големи гради. Доколку земјата е во криза се земаат бујни девојки со бујни деколтеа.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не, не, нее... Фотошоп не прави чуда. Наке Батев и жена му Ивана Батев се почитувачи на женската убавина и извонредни фотографи. Плус тоа и двајцата се пред се фото-репортери што подразбира минимална употреба на фотошоп. Лошите фешн фотографи си ги исправаат грешките во фотошоп.

Со нетрпени го чекам понеделник да си купам еден примерок. Само вака можеме да им покажеме на Плејбој.мк во која насока да се движат кога станува збор за моделите на насловна страна.

Патем за тоа дебела била, ваква била, онаква била... Постои едно непишано правило кога станува збор за Плејбој. Доколку земјата е во благосостојба, се земаат тенки девојки со мали или средно големи гради. Доколку земјата е во криза се земаат бујни девојки со бујни деколтеа.
Може да си во право, ќе видиме набргу ;).

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
да им дадеме поддршка на македонските убавици почесто да се појавуваат во Playboy!
одиме напред!!! (y)

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
сеа ја видов девојката и ај молимте не е ружна воопшто!
читам тука била дебела била ова била она... сеа облини се у мода, а и шо има толку секси у коски??
вистинскиот маж сака облини- кучињата само сакаат коски
и мислам мора ли да хејтате све што е наше... ебави народот хејтерски.... да беше србинка или некоја хрватица одма пофални зборови ќе даевте....
Си ја гледала во весник сигурно на тв ја имаше и воопшто не е убава и плус немам нишо против полничките жени ама се знае какви треба за Плејбој и Миа е малце полничка ама убава е барем.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Си ја гледала во весник сигурно на тв ја имаше и воопшто не е убава и плус немам нишо против полничките жени ама се знае какви треба за Плејбој и Миа е малце полничка ама убава е барем.
абе сеа тоа е вкус, мене глеаш ми е ок
а за вкусови знаеш дека не се разговара нели???
колку луѓе толку различни вкусови!
наредниот број се надевам ќе се соблече некоја МАКЕДОНКА што ќе ја бендисаш ;)

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
абе сеа тоа е вкус, мене глеаш ми е ок
а за вкусови знаеш дека не се разговара нели???
колку луѓе толку различни вкусови!
наредниот број се надевам ќе се соблече некоја МАКЕДОНКА што ќе ја бендисаш ;)
Можеби треба да направат некое слично спиесание за женски а вака за Плејбој не сум заинтересирана баш хаха

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Добра е вака на слики, ама да не е ко Волчица само :D

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Добра е вака на слики, ама да не е ко Волчица само :D
абе волчица-молчица; имаше муда да се појави гола... кај се топ рибите у македонија? сите се курчат: ни за милион долари! жити бога? преценуење до бескрај...
за каролина да не зборам ич - на плажа носела мање ствари него на фотосесијата за плејбој.
миа покажа цицки - голем кур! весна петрушевска се соблакаше топлес у живо у театар на МКС пред 15 год...
ја ќе го купам јунскиот број - дури и да се појави пдф. ;-)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Постои едно непишано правило кога станува збор за Плејбој. Доколку земјата е во благосостојба, се земаат тенки девојки со мали или средно големи гради. Доколку земјата е во криза се земаат бујни девојки со бујни деколтеа.
Интересна работа ова :) не сум знаела.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Постои едно непишано правило кога станува збор за Плејбој. Доколку земјата е во благосостојба, се земаат тенки девојки со мали или средно големи гради. Доколку земјата е во криза се земаат бујни девојки со бујни деколтеа.
мене ме ми се верува дека е така - дури и непишано... :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
сеа ја видов девојката и ај молимте не е ружна воопшто!
читам тука била дебела била ова била она... сеа облини се у мода, а и шо има толку секси у коски??
вистинскиот маж сака облини- кучињата само сакаат коски
и мислам мора ли да хејтате све што е наше... ебави народот хејтерски.... да беше србинка или некоја хрватица одма пофални зборови ќе даевте....
Не се работи за облини или коски, се работи за целулит.
Целулит имаат и девојки кои се слаби за разлика од девојки кои се полни.
Кога се одлучила дотичната на ваков чекор, односно да се слика гола ќе наиде и на критики.
Ја видов на снимањето и не ми се допадна. Во Македонија постојат девојки кои имаат подобро тело, со или без облини. Но и не секоја од нив ќе се соблече за смешна сума.

С

Спенсер

Гостин
:возз: (y)

Значи кај нас треба оние со најбујни деколтеа да се сликаат :) :) :)

Слабо,слабо одзив..

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
ова правило изгледа не важи за Vogue :D
http://www.index.hr/xmag/clanak/bujne-i-potpuno-gole-ljepotice-na-naslovnici-voguea-porucuju-bucmasto-moze-biti-lijepo/555141.aspx

Kajgana Shop

На врв Bottom