- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.633
- Поени од реакции
- 14.541
У Реал ќе оди 99%.aa што бидна соо Варане, нели до денес треба да кажат каде ке оди..
У Реал ќе оди 99%.aa што бидна соо Варане, нели до денес треба да кажат каде ке оди..
Не го сакам оти после кога ќе стане играчиште ќе почне да плаче по Барса како Цеск иначе би сакал да дојде зошто има многу голем потенцијалда да МДФ
There's a constant buzzing around Barcelona's La Masia academy as they churn out talent after talent, but it's been more of a raucous din surrounding the prospects of Thiago Alcantara. The tricky, diminutive midfielder (slap your face in shock) has caught the eye in rising through the Camp Nou ranks, but according to Fichajes.com, could be ready to leave Barcelona in search of regular action. The contenders for the £9million-rated 20-year-old? United, Chelsea and Real Madrid, apparently, though that price does seem relatively cheap.
Oд официјалниот фан шоп на Јунајтед!Од каде и цена?
Извни што те замарам,но дали може да се нарача со обична дебитна картичка од која било наша банка.Мора да имам еден од Вида по долги ракави.Oд официјалниот фан шоп на Јунајтед!
Овој синиот го нема сеуште за Европа, ама може од САД да се порача!
Цена гледав некаде, мислам дека околу 50 евра беа ама не ме држа за збор![]()
Во првиот дел од реченицата НЕсакаш (потоа заборави да ставиш ЗАПИРКА), во вториот дел дека БИсакал.. Сеа не знам шо да ти верувам или е едното или другото?Не го сакам оти после кога ќе стане играчиште ќе почне да плаче по Барса како Цеск иначе би сакал да дојде зошто има многу голем потенцијал
Со среќа нека му е, ја го чекам Модрич кај нас!У Реал ќе оди 99%.
И јас го мислам истото.. И ако Венгер го пушти Фабрегас(а сум убеден дека нема), сигурно ќе го бара баш него во пакет.. Венгер беше тој кој изјави и кажа дека го сака „малиов“, но ќе видиме.. За сега се е мирно, сите се на одмориНе го сакам оти после кога ќе стане играчиште ќе почне да плаче по Барса како Цеск иначе би сакал да дојде зошто има многу голем потенцијал
Добра статистика овој Јанг најголем впечаток ми остави во сезона 07/08. Уше од тогаш скав да дојде кај нас. Гледам од оваа статистика формата на Нани се оди во нагорна линија од сезона во сезона што ми се допаѓа многу само да си продожи така.A. Young
07/08 - 8 goals/17 assists
08/09 - 8 goals/10 assists
09/10 - 9 goals/13 assists
10/11 - 9 goals/13 assists
Nani
07/08 - 4 goals/11 assists
08/09 - 6 goals/2 assists
09/10 - 7 goals/9 assists
10/11 - 10 goals/14 assists
Sanchez
08/09 - 3 goals/2 assists
09/10 - 5 goals/3 assists
10/11 - 12 goals/6 assists
Велам дека има многу голем потенцијал , но не сакам да дојде поради тоа што кога ќе почне да изјавува сон му било да се врати во Барса и слични глупости.Во првиот дел од реченицата НЕсакаш (потоа заборави да ставиш ЗАПИРКА), во вториот дел дека БИсакал.. Сеа не знам шо да ти верувам или е едното или другото?
Мајка му не го пуштала.Чичарито газе не знам зошто нема да игра во Копа Америка
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=c095043e-9f65-42de-a062-178fa5cc5837&ln=3&typeBack=default
--- надополнето: Jun 23, 2011 8:37 AM ---
Dimitar Berbatov's agent expects to know where the striker's future lies after crunch talks with Manchester United.
Manchester United striker Michael Owen has welcomed the anticipated arrival of winger Ashley Young from Aston Villa.