Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Честито нов играч Јанг еден од моите поомилени играчи во ЕПЛ што не играат кај нас ајде сега уште Давид Де Геа да потпише и еден плејмејкер и готово за ова лето
--- надополнето: Jun 23, 2011 3:23 PM ---
На Јанг интервјуто

The 2011 Community Shield between Manchester City and Manchester Utd at Wembley will be refereed by Phil Dowd.

Ај нека ни е честито и Ешли.. За плејмејкер, искрено јас најмногу го сакам Снајдер.. :)

Што е финтата со Чичарито што нема да игра на Копа Америка?
Најголем дел од првотимците на Мексико нема да настапуваат на Копа Америка.. Сепак за нив е поважен Голд Купот.. Ќе нема одмор, а + и ќе треба да ја препушти турнејата во САД...

• Great to hear the Ashley Young deal has been finalised. Great addition to the squad.
- Michael Owen on his Twiiter.

• Yes, 'Youngy' will be the nickname we use for Ashley Young....very original + quirky I know!!
- RioFerdy5 on his Twitter

Со среќа нека ни е нов играч,брз,дриблер,фантастично крило и универзалец во нападот.........
ВЕРИ ХЕПИ!!!:)

Ајде нека е честито,и ке кажам!
Да баш тој кој ни требаше,оној кој може да направи разлика,кој може да реши меч со еден потег,и оној кој може да биде тактичко изненадување,бидејќи како Парк може да игра неколку позиции(втор напагач,лево крило,офанзивен играч за врска,десно крило,дури и централен среден играч).
Не би ме чудело ако на некои мечеви играме со сите тројца(Јанг,Валенсија и Нани).
Изгледа пак Ферги кова некоја фантастична замисла,кој знае што ке биде,ама да се надеваме дека ке функионира како што тој замислува.Мислам дека и да не купиме централен играч за врска како замена за Сколси дека пак ке си ја освоиме Премиер.
А замислете Ферги наредната сезона Валенсија да го игра како десен бек! :DКако против Челзи кога го извади Рафаел и го пушти Нани и овој и Валенсија играа заедно десно!

268648_10150225092994279_275722274278_7434955_4362800_n.jpg

Со среќе да е нов играч, да даде доста добри партии за нас и да си крене некое трофејче! Поштено нели? :)

Најголем дел од првотимците на Мексико нема да настапуваат на Копа Америка.. Сепак за нив е поважен Голд Купот.. Ќе нема одмор, а + и ќе треба да ја препушти турнејата во САД...

Добро бе со цел памет сфативте дека не го пуштале од дома? :D

Точно и наредната година има и Олимписки Игри, со победата во Голд Купот мислам дека Мексико ќе се квалификува на нив а Чичарито ќе има можност за настап.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom