Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
А бе се ми е јасно како ќе биде, јас си пишувам Meazza ми вика биди оптимист, Џони не вика ништо... Може да си пишеме што сакаме, реалноста оваа е. Еве и тој што го правел видеото е на иста бранова со нас, значи навивачите насекаде веќе сваќаат дека не ни чини работата...
Тоа е брат, добро е да има различни размислувања :)
Јас ја кажав мојата логика... Имаме неколку играчи кои се непотребни а може да се извадат многу пари на нив, Морати не е луд да троши којзнае колку пари но сигурен сум дека околу 15-20 милиони лесно може да издвои за нови трансфери а имаме добар и тим на кој му треба само освежување а не целосен ремонт.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Тоа се воведува од сезоната 2012/13
Мислим дек си у грешка од наредна сезона се воведува.
The ranking at the end of the 2010–11 season determines the allocation in 2012–13.

Веќе во 2012-2013 мислам дека ќе играат 4 Германски тима.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Јас ја кажав мојата логика... Имаме неколку играчи кои се непотребни а може да се извадат многу пари на нив, Морати не е луд да троши којзнае колку пари но сигурен сум дека околу 15-20 милиони лесно може да издвои за нови трансфери а имаме добар и тим на кој му треба само освежување а не целосен ремонт.
Со 15-20 милиони се купува еден онака солиден играч, далеку од играчиште, само зборам за средина или напад.
Со 15-20 милиони се купуваат 4-5 Мунтаровци, Грешковци, Бјамбјановци...

Нас ни требаат минимум 40 чисти милиони, плус тоа што ќе трампаме...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Мислим дек си у грешка од наредна сезона се воведува.
The ranking at the end of the 2010–11 season determines the allocation in 2012–13.

Веќе во 2012-2013 мислам дека ќе играат 4 Германски тима.
Епа тогаш моја грешка

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
До крајот на неделава ќе го дознаеме "среќниот" добитник :)

http://football-italia.net/jun21cc.html
“I can tell you Inter should announce their new Coach by the end of the week.” - Moratti

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам дека тука грешиш...со вакво размислување и Милан остануваше со прстот враце со години бидејќи Беруслкони не му се даваше пари и очекуваше чуда од Сидорф,Пирло и Инзаги на стари години....Реално гледано моментално Морати нема кој знае колку за трошење но тие што ги има сака внимателно и прецизно да ги потроши на корисни трансфери и поради тоа не брза со трансфери...тренерот како што напоменав е најмал проблем (според мене) бидејќи во тимот требаат млади квалитетни момци кој ќе го променат начинот на игра а не да ги гледаме Занети,Камбиасо,Мота,Станкович,Мајкон,Киву,Милито кај што се влечкаат по теренот и неможат да истрчаат 20 километри сите заедно..поради оваа причина мислам дека ни треба ремонт но што да прави и Морати кога нема пари за трошење а и него му е јасно дека ни треба ремонт....јбг и оваа сезона ќе се молиме на Ето и Снајдер да не вадат со малите екипи..а во дерби натпреварите треба да бидиме среќни ако постигниме барем по еден гол на двата натпревари против Милан и Јувентус...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
Не се разбравме најдобро...
Реков продажба на играчи кои се непотребни како Марига, Мунтари, Пандев... Доколку остане Маикон може да се продаде и Сантон. Еве проста математика. Сумите ги земам онака од прилика... Марига 10 + Мунтари 7 + Пандев 10 + Сантон 10... На нив да се додадат тие 15-20 милиони евра се собираат 50-60 милиони евра.
Играчите кои ги набројав се играчи кои стварно вредат за некоја екипа и има шпекулации за нивно заминување.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ајде што се жртвуваме - се жртвуваме за ФФП-то, кога сите матер си ебат со трошење. Него финтава е што кога ФФП ке стапне во сила, Интер нема да има никоја прдобивка од тоа, ќе нема ништо плус/екстра што другите тимови ќе го немаат. Челси сега си троши, пред да стапне ФФП-то во сила, Абрамович ке ги покрие сите трошоци, и сите радосни и среќни. Ај да се жртвуваш па подоцна да имаш некоја придобивка океј, ама вака ни казните не се којзнае какви и да сме во некој си минус, еве пример -60 милиони или 70, колку што ни требаат моментално за нови засилувања.

Тоа е. Се чека на Карја да потпише и да сум раат од овие глупости се дур замине.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Муабет пред некоја година , исти период :

"Топ , Мурињо донесе нови засилувања едвај чекам да ги видам во дресот на Интер,, СНАЈДЕР !!! ЈЕЕЕ! "

Муабет пред неколку минути :

"(збор кој е во целосна контраст со ТОП!)!!,, Тешка битка мегу Гасперини и Зола , Карњљѕжа ке потпише 3 годишен договор деновиве"

ЊТФ ис хепенинг ту ас?!?!?

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Муабет пред некоја година , исти период :

"Топ , Мурињо донесе нови засилувања едвај чекам да ги видам во дресот на Интер,, СНАЈДЕР !!! ЈЕЕЕ! "

Муабет пред неколку минути :

"(збор кој е во целосна контраст со ТОП!)!!,, Тешка битка мегу Гасперини и Зола , Карњљѕжа ке потпише 3 годишен договор деновиве"

ЊТФ ис хепенинг ту ас?!?!?
дизастер

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Значи ова руководствово е толку вон форма што и Марли и Сасуке ни се изнервираа... :)

P

PewDiePie

Гостин
Значи ова руководствово е толку вон форма што и Марли и Сасуке ни се изнервираа... :)
Иосоно дојди си ти кај нас,шампиони сме,тимот го подмладивме,ни фали само една замена за Пирло и да си тркаламе !

Земај ги Син и Менхетн и да ви поделиме маичи. :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Иосоно дојди си ти кај нас,шампиони сме,тимот го подмладивме,ни фали само една замена за Пирло и да си тркаламе !

Земај ги Син и Менхетн и да ви поделиме маичи. :D
А не, ќе треба да најдеш некој од фановите од 2005, од тие што се палат на титули. Башка за Менхетен 6 маички ќе ти требаат, има многу личности во него :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интер по Роси кренал.Па тој Роси ако беше добар ќе беше веќе играч на Јувентус таму одат жабарите,а не Јувентус да ги бара Агуеро и Тевез па и Санчез.
Инаку денес Јувентус го зголемил капиталот за 100 милиони ќе ја има таа сума за трансвери.

Ајде Роси и Монтоливо и догодина Лига Европа.4 место следна година не оди во ЛШ.

S

schtrafzenigger

Гостин
Добар е Роси бе, само нас ни треба десно крило, тоа е работата. Ако играме 2-3-1, а за 3-1-2 воопшто не ни треба напаѓач/крило, освен ако Ето не си иде.

Агентот на Мунтари потврдил дека е постигнат договор со Галатасарај и дека ќе се официјализира кога Мунтари ќе се врати од одмор. Галатасарај ќе ни плати 7м евра а Мунтари ќе зима 2.5м по сезона. линк

Fuck yea.

Kajgana Shop

На врв Bottom