Фан Клуб: Челзи

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
супер. сакав овој тренер да дојде кај нас

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
клаузулата мислам негде изнесуваше од 50-100 мил евра не ме фаќајте за збор ама тука негде мислам .. :$
нема шанса да има толкава клаузула од проста причина што за таков фудбалер нема никој да плати толку пари а и самиот тој го знае тоа така да не верувам дека потпишал такво нешто

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
нема шанса да има толкава клаузула од проста причина што за таков фудбалер нема никој да плати толку пари а и самиот тој го знае тоа така да не верувам дека потпишал такво нешто
Сепак потпишал

On 13 May 2011 Porto paid €13.5 million to Rentistas for another 40 percent of Hulk's sporting rights, bringing their total stake to 85%, with the player signing a deal until 2016 and with a buy-out clause of €100 million.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
VILLAS-BOAS INTEREST CONFIRMED

Posted on: Tue 21 Jun 2011

Chelsea Football Club released the following statement on Tuesday evening:
'We note that the release clause of Andre Villas-Boas has been activated. We can at this time confirm our interest in him and hope to reach agreement with him on personal terms and make a further announcement in the near future.'

За некој час би требало да биде и официјално нов тренер на Челзи.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Најверојатно сабајле ќе биде претставен не верувам дека ноќва ќе биде тоа

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
По твитер ова го шпекулираат :
Villas Boas as First Team Manager, Zola as his Assistant Manager and Hiddink as Director of Football.. Искрено мислам дека нема шанси ова да се случи.:(:(

A

Auditore

Гостин
Нека ни е честито нов менаџер, и многу сум среќен што изборот падна на Боаш, донесовме перспективен тренер, за да градиме шампионски тим !
Еве мал опис на работата на Боаш..интересно.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Дали некој завчера беше на роденден кај Големиот Лампард? :) Среќен ти роденден , Frankie!!!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
епа нека му е со среќа во порто до 2016 нема шанса да плати некој 100м за него се знае само кој вреди 100м само роналдо и меси а овој не е ни 50% од нив
Ама изгледа не го сваќате ова со откупнава клаузула. Ако некој клуб даде 100м за Хулк, Порто не може да ја одбие понудата. Значи тој може да биде купен и за 20,30,40 м ако прифати Порто, а за 100м нема право да одбие . Се надевам бев доволно јасен :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Ама изгледа не го сваќате ова со откупнава клаузула. Ако некој клуб даде 100м за Хулк, Порто не може да ја одбие понудата. Значи тој може да биде купен и за 20,30,40 м ако прифати Порто, а за 100м нема право да одбие . Се надевам бев доволно јасен :)
абе јасни су ми тие работи не гледам од вчера фудбал али муабетот ме е дека не вреди толку хулк за да има 100 м клаузулу

A

Auditore

Гостин
абе јасни су ми тие работи не гледам од вчера фудбал али муабетот ме е дека не вреди толку хулк за да има 100 м клаузулу
Баш дека не гледаш од вчера фудбал изгледа не ти се јасни работите, ко може да плаќаме за плачко ко Торес 50м, би можеле и за Хулк кој за разлика од Торес има здрави колена.
Или пак, кога може да се фрлат 40м за 19 годишно детенце од бразилска прва лига кое прави опасни финти на публиката, може и за Хулк кој е ѕвезда во тимот на Порто, така си размислуваат тие и затоа си лупаат таква клаузула.
Отсекогаш се познати по своите кражби од богаташите тие, не знам што ти е чудно, можеби дека гледаш одамна фудбал, ете ти доказ за Боаш, уште една кражба, за тренер лапнаа 15к.
Иначе, од Куманово ли си?

Kajgana Shop

На врв Bottom