нема шанса да има толкава клаузула од проста причина што за таков фудбалер нема никој да плати толку пари а и самиот тој го знае тоа така да не верувам дека потпишал такво нештоклаузулата мислам негде изнесуваше од 50-100 мил евра не ме фаќајте за збор ама тука негде мислам .. :$
Сепак потпишалнема шанса да има толкава клаузула од проста причина што за таков фудбалер нема никој да плати толку пари а и самиот тој го знае тоа така да не верувам дека потпишал такво нешто
On 13 May 2011 Porto paid €13.5 million to Rentistas for another 40 percent of Hulk's sporting rights, bringing their total stake to 85%, with the player signing a deal until 2016 and with a buy-out clause of €100 million.
епа нека му е со среќа во порто до 2016 нема шанса да плати некој 100м за него се знае само кој вреди 100м само роналдо и меси а овој не е ни 50% од нивСепак потпишал
Не не покани.Дали некој завчера беше на роденден кај Големиот Лампард? Среќен ти роденден , Frankie!!!
Ама изгледа не го сваќате ова со откупнава клаузула. Ако некој клуб даде 100м за Хулк, Порто не може да ја одбие понудата. Значи тој може да биде купен и за 20,30,40 м ако прифати Порто, а за 100м нема право да одбие . Се надевам бев доволно јасенепа нека му е со среќа во порто до 2016 нема шанса да плати некој 100м за него се знае само кој вреди 100м само роналдо и меси а овој не е ни 50% од нив
абе јасни су ми тие работи не гледам од вчера фудбал али муабетот ме е дека не вреди толку хулк за да има 100 м клаузулуАма изгледа не го сваќате ова со откупнава клаузула. Ако некој клуб даде 100м за Хулк, Порто не може да ја одбие понудата. Значи тој може да биде купен и за 20,30,40 м ако прифати Порто, а за 100м нема право да одбие . Се надевам бев доволно јасен
Баш дека не гледаш од вчера фудбал изгледа не ти се јасни работите, ко може да плаќаме за плачко ко Торес 50м, би можеле и за Хулк кој за разлика од Торес има здрави колена.абе јасни су ми тие работи не гледам од вчера фудбал али муабетот ме е дека не вреди толку хулк за да има 100 м клаузулу