Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Фантоме, ме интересира што мислиш за Хулк како играч и дали нам би ни бил корисен?

Мислам дека не ни требаат напаѓачи освен ако отидат Дрогба и Анелка и Калу ;)

Фантоме, ме интересира што мислиш за Хулк како играч и дали нам би ни бил корисен?
Непотребен и скап луксуз.
--- надополнето: Jun 21, 2011 4:23 PM ---
tumblr_lkl577OVAo1qcx7rbo1_250.gif

Јас повеќе бев за Хидинк, ама ок, ако дојде и Виљаш Боас ќе биде исто ок, не случајно со Порто освои тројна круна, башка многу повеќе знае за Челзи одколку ние тука заедно. Хулк, Фалкао, Мутињо читам тука нешто .. хмм, not bad, not bad (освен ако се продадат Анелка и Калу за солидна цена).

едно нешто што ни треба од порто е мутињо напаѓачи нема да зимаме бидејки веке скоро е готов договорот си лукаку така да може да забравиме на фалкао а хулк нема шанса да ни го дадат испод 35м

Честито нов менаџер. А овој Хулк мислам дека потпиша нов договор пред месец дена.

Честито нов менаџер. А овој Хулк мислам дека потпиша нов договор пред месец дена.
клаузулата мислам негде изнесуваше од 50-100 мил евра не ме фаќајте за збор ама тука негде мислам .. :$

Мутињо и Фалкао нека ги земе тогаш....

Анелка, Калу за Фалкао и уште некој.. А за АВБ, што да ви кажам, верувам во него, како и за сите во Челзи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom