шо ни фали на нас од Прилеп?Може може....Ама сите од Прилеп дечки мене страв ме фаќа .. Ако се пријават и други Скопјани идеме зашто да не
че го туркам хеликоптерот со кокос.......Би направил засолниште од дрвјата таму,би барал храна за да преживееме.Па да уживаме ако има некои убавини и на крај ќе направам едно бродче да отпловиме од островот ,ако не ќе направиме на плажата знак С.О.С да се гледа ако некој хеликоптер случајно помине или голем пожар ако некој брод помине што велиш
може че налетаме на канибали и тие ќе не научат како се готви човекЌе умираме од глад...
Така е !! нека проба да ја чепне па после чмарчето бунар за вода да му стане хахаххапосле јас и педерчето че те ебиме
дупчето шашма че ти го напрајме хахааха
само полако, јас сум над тебеШо се тресете толку ко ќе постира женско над вас бе мекуши? Еве на пример јас на Паранормал кокос у гз ќе му збуцам...
Дај ми фејсбук да видам шо слики имаш , ако не ти се убаии че праиме нови , апарато од мене че бидеЌе му дадам апарат да ме слика, за да имам нови слики на фб
абе за убави , сигурно се убави, ама немам кај што сум сликана на некој островДај ми фејсбук да видам шо слики имаш , ако не ти се убаии че праиме нови , апарато од мене че биде
Океј чим така ќе те сликам ...абе за убави , сигурно се убави, ама немам кај што сум сликана на некој остров