•
• Tαммι •
Гостин
Јас и ти ќе се дружиме така?
......ебаго...да донесеше женска.......не нешо драбе не сум јас бездушен,како да ве оставам сами,че ви го донесам и педерчето хахаха
така,така...Јас и ти ќе се дружиме така?
амии сеа неам женска на располагајне иначе и женска че ви донесев,ако сакате баба некоја без 2-3 зуба и после курот цел месец да неможи да ти стани,че ти донесам.... хахахаха......ебаго...да донесеше женска.......не нешо др
земјак......без вакви лудости жити ја на реклами има.......пикни ја в кола...и така че идиш со хелихоптеро...че ја спуштиш.....че ни донеси картиамии сеа неам женска на располагајне иначе и женска че ви донесев,ако сакате баба некоја без 2-3 зуба и после курот цел месец да неможи да ти стани,че ти донесам.... хахахаха
хаха.....ама само во ефтина тарифаЏи..ќе си муабетиме на островот..
хахаа,епа најубата че ја соберам и 500 евриќи и ставам у грудник и ти ја носамземјак......без вакви лудости жити ја на реклами има.......пикни ја в кола...и така че идиш со хелихоптеро...че ја спуштиш.....че ни донеси карти
мора да објаснувам вака?
абе педерчетоЛе ле ле хахахххахах ги уништи!
А дечко некој ќе ми најдеш или и тоа слабо? ( За extreme)
Џи..ќе си муабетиме на островот..
абе цел форум че го зеам ии че напрајме Kajgana Island Party 2011Е де ..донеси 2 3ца да биде интересно.