Што би правел со членот над тебе ако сте на пуст остров?

• Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување
Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Јас и ти ќе се дружиме така? :cool:
така,така...
......ебаго...да донесеше женска.......не нешо др
амии сеа неам женска на располагајне иначе и женска че ви донесев,ако сакате баба некоја без 2-3 зуба и после курот цел месец да неможи да ти стани,че ти донесам.... хахахаха

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
амии сеа неам женска на располагајне иначе и женска че ви донесев,ако сакате баба некоја без 2-3 зуба и после курот цел месец да неможи да ти стани,че ти донесам.... хахахаха
земјак......без вакви лудости :) жити ја :) на реклами има.......пикни ја в кола...и така че идиш со хелихоптеро...че ја спуштиш.....че ни донеси карти :)
мора да објаснувам вака? :)

• Tαммι •

Гостин
Ле ле ле хахахххахах ги уништи!
А дечко некој ќе ми најдеш или и тоа слабо? ( За extreme)
Џи..ќе си муабетиме на островот.. :)

• Tαммι •

Гостин
Купи си вип..бесплатно ќе ни биде хахахахах :p

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
земјак......без вакви лудости :) жити ја :) на реклами има.......пикни ја в кола...и така че идиш со хелихоптеро...че ја спуштиш.....че ни донеси карти :)
мора да објаснувам вака? :)
хахаа,епа најубата че ја соберам и 500 евриќи и ставам у грудник и ти ја носам
Ле ле ле хахахххахах ги уништи!
А дечко некој ќе ми најдеш или и тоа слабо? ( За extreme)
Џи..ќе си муабетиме на островот.. :)
абе педерчето :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
иам конструктивен предлог :) сите играчи шо се заигравме на играчницава...на еден пуст остров.....
само се плашам...прилепчани че бидиме мнозинство :)

• Tαммι •

Гостин
Може може....Ама сите од Прилеп дечки мене страв ме фаќа .. Ако се пријават и други Скопјани идеме зашто да не :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Би направил засолниште од дрвјата таму,би барал храна за да преживееме.Па да уживаме ако има некои убавини и на крај ќе направам едно бродче да отпловиме од островот :),ако не ќе направиме на плажата знак С.О.С да се гледа ако некој хеликоптер случајно помине или голем пожар ако некој брод помине што велиш ;)

• Tαммι •

Гостин
Добар план ...ќе му помогнам во остварување на идејава :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
че ја бацам ии после че се качам на палма и че ја гајчам со круши(шо раста на палма) хахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom