Спукај ми романтика и леташ у океан да те јадат ајкули :*Ја шо би праел со Тами? Хмм... интересно прашање би ја поканил да излеземе на вечера а после тоа би и изрецитирал поезија опишувајки и дека ниедна ѕвезда не е поубава од неа...
саа ме истијна јас викаах да му дадеме посебен шмек на фактот шо ке сме само на пуст остров ама ништо... е у спротивен случај моја драга Тами јас си одам од островот и тка ти ке останеш сама да ловеш риби...Спукај ми романтика и леташ у океан да те јадат ајкули :*
Е веќе ова ми се допаѓа :p ххахахахасаа ме истијна јас викаах да му дадеме посебен шмек на фактот шо ке сме само на пуст остров ама ништо... е у спротивен случај моја драга Тами јас си одам од островот и тка ти ке останеш сама да ловеш риби... :p
а ако ти кажам дека ми е омилено овошје? иначе од чија глава ке ги капиме?Е веќе ова ми се допаѓа :p ххахахаха
Ќе јадеме кокоси хахах (леле јака телепатија со кокосиве )
Од твојата...нели си џентлмен..а ако ти кажам дека ми е омилено овошје? иначе од чија глава ке ги капиме? :p
Хахахаххахахахааааахахахахахаххахааах колку си ти луд.брату,незнаеш како сум прецизен со кокоси,ааа башка тоа од прилеп сум...од дрво ќе те отепам со кокоси хехехехехехехехех
не не... толку од џентламенството... коо кажа оти ке ме фрлаш у водата и как шо не знам да пливам заебах џенталаменството (у однос на тебе)Од твојата...нели си џентлмен..