Што би правел со членот над тебе ако сте на пуст остров?

• Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Може може....Ама сите од Прилеп дечки мене страв ме фаќа .. Ако се пријават и други Скопјани идеме зашто да не :)
шо ни фали на нас од Прилеп?
абе...Марко Крале кој бил?
најголем швалер на Балканот....таман изградил харем над Прилеп...го забрале турците...нови анами да бараат....а тој си ја сакал Вила Равиојла :)
Би направил засолниште од дрвјата таму,би барал храна за да преживееме.Па да уживаме ако има некои убавини и на крај ќе направам едно бродче да отпловиме од островот :),ако не ќе направиме на плажата знак С.О.С да се гледа ако некој хеликоптер случајно помине или голем пожар ако некој брод помине што велиш ;)
че го туркам хеликоптерот со кокос.......
Ќе умираме од глад... :D
може че налетаме на канибали и тие ќе не научат како се готви човек :)

M

Mussolini

Гостин
Ја шо би праел со Тами? Хмм... интересно прашање :) би ја поканил да излеземе на вечера а после тоа би и изрецитирал поезија опишувајки и дека ниедна ѕвезда не е поубава од неа...

С

сашенко

Гостин
Со кој и да е ке го заебам таму и ке гледам да се спасам

T

Torchyrus

Гостин
после јас и педерчето че те ебиме
дупчето шашма че ти го напрајме хахааха
Така е !! нека проба да ја чепне па после чмарчето бунар за вода да му стане хахахха
Иначе со СаШенко че надуваме кондом и фудбал че играме :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Шо се тресете толку ко ќе постира женско над вас бе мекуши? Еве на пример јас на Паранормал кокос у гз ќе му збуцам...

T

Torchyrus

Гостин
Јас за НеоН че донесам 100 луѓе за журка да правиме ама он коа че почне да прде сите 100 че се изудават оти цел остров ќе копа , само ја ќе останам да го носам дома оти он мортус пијан ќе биде :ROFLMAO:

С

сашенко

Гостин
Уууу многу заинтересирани имало за на пуст остров имало овде бе

Че ве пукам, сите че ве пукам

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Дај ми фејсбук да видам шо слики имаш , ако не ти се убаии че праиме нови , апарато од мене че биде ;)
абе за убави , сигурно се убави, ама немам кај што сум сликана на некој остров:)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
ке и се залетам со глава

Kajgana Shop

На врв Bottom