Добро бре, нели ви ги даваат во школо прашањата?Да прашам : Има некој полагано Хемија/Биологија интерни да пренесе искуство за какви се прашањата одприлика?
***не се нервирај у писмото пишуваше кои се трите најтешки работи при учење на јазик така да со тоа што си ги напишал си дал аргументиЕ па можи......така нешто значи за еден месец. Дотогаш да уживаме Уште некој ден вака да се позанимаваме со ова дури е потазе после и матура ќе се заборави и се.....
--- надополнето: Jun 16, 2011 7:57 PM ---
Дали ? хахха мислам дека ќе добиеш некој поен ако имаш точно зборови структура бла бла.....нема да си без бодови уживај ( барем мое мислење )
--- надополнето: Jun 16, 2011 8:00 PM ---
Јас напишав најтешко граматика, после вокабулар и на крај трет проблем - комуникацијата. Примери,аргументи такви чуда не ни можев да напишам пошто ионака кнап бев со зборовите - да не речам на рамното 180 ( ако се број со се наслов )
А мислев дека темата ми е утната ама ете имало и други како мене што размислувале ( ова зеленово омилено ми е )
Не ни ги даваат нас. Незнам дали треба да се чувствувам радосно што не подготвуваат ко за на испит или дискриминирано пошто сме едини кој не добија прашања.Добро бре, нели ви ги даваат во школо прашањата?
Во секое школо е така, професорите даваат по 100-тина прашања и дел од нив после се паѓаат...
Искрено, јас кога полагав по сите предмети даваа прашања освен за информатикаНе ни ги даваат нас. Незнам дали треба да се чувствувам радосно што не подготвуваат ко за на испит или дискриминирано пошто сме едини кој не добија прашања.
Да се надеваме дека ќе дадат.Искрено, јас кога полагав по сите предмети даваа прашања освен за информатика
Али по другите предмети немаше проблем. Полагав физика, и се изнаучив прашањата ги пеев. И на крај кога полагавме, иако пола и повеќе ништо не знаеа, сепак професоркатан му нареди на најдобриот да стане и даги издиктира одговорите по што сите добивме петки...
Али затоа информатика заебавме работа...
Не ни дадоа да мрднеме, ниту пак имавме доволно време за полагање па фино лепо повеќето добивме четворки...
Али воглавно не треба да ти биде страв од интерните, пошто ќе ви дозволат да препишете 100%...
A vo koe skolo zavrsi? Ako ne e tajna se razbira..Искрено, јас кога полагав по сите предмети даваа прашања освен за информатика
Али по другите предмети немаше проблем. Полагав физика, и се изнаучив прашањата ги пеев. И на крај кога полагавме, иако пола и повеќе ништо не знаеа, сепак професоркатан му нареди на најдобриот да стане и даги издиктира одговорите по што сите добивме петки...
Али затоа информатика заебавме работа...
Не ни дадоа да мрднеме, ниту пак имавме доволно време за полагање па фино лепо повеќето добивме четворки...
Али воглавно не треба да ти биде страв од интерните, пошто ќе ви дозволат да препишете 100%...
РЈКA vo koe skolo zavrsi? Ako ne e tajna se razbira..
Odlicno..
Па ме чуди што не ви ги дале досега...Odlicno.. cim tamu gi dale kaj mene u orce mora da gi dadat
Не кажуј бе, ќе не лајат после не сме биле најбоље школо
Не кажуј бе, ќе не лајат после не сме биле најбоље школо
Ако велиш така тогаш така нека е ама ќе да имам многу "печатни грешки "***не се нервирај у писмото пишуваше кои се трите најтешки работи при учење на јазик така да со тоа што си ги напишал си дал аргументи
иначе и моите се исти ко твоите
нема место за грешки