Od kola e slikana vo vozenje za to e vakvaИгор не се срами да го сликаш, или научи се да сликаш :p
И да ги има отворите од страна и 4те издуви одпозади не значи дека има М5 МОТОР. Пошто можеш да си нарачаш М5 пакет на опрема,БЕЗ мотор. Спортски волан,мењач,прагови,издуви,отворите од страна,седишта,фелни и др. ОСВЕН моторот. Има еден таков во Прилеп и сметам дека не е СУПЕР КОЛА,како шо не се супер коли едно 80% од постовиве :/А ова погоре со 4 ауспуци шом е,иди докажи му на некој дека не е М5
Батето го донесе за продажба,најверојатно ќе го купи Врбица Стефанов :smir:Кавадаречкиот H3 е префрлен на наши таблички, што значи дека и законот за увоз на возила од САД функционира.
каде , боја , чиви таблици ?x6 m pozdrav
vo cento navecer bese prvo pomisliv deka e haman ama posle pomina uste nekolku pati crno stranski tablici meslam deka bea germanski najverojatno na nekoj od brakata bese ama poleka go voziкаде , боја , чиви таблици ?
Синоќа беше во дебар маало , кога ја видов X6ката од напред се израдував ама за џабе, имаше сменето само преден бодикит ,се друго од 3.0 XDrive...vo cento navecer bese prvo pomisliv deka e haman ama posle pomina uste nekolku pati crno stranski tablici meslam deka bea germanski najverojatno na nekoj od brakata bese ama poleka go vozi
so crni bandasi od napred OGROMNI otvori i isto golem difuzer
mozno e jas pak go vidov ama navecer vo voznja menoze da se primetiСиноќа беше во дебар маало , кога ја видов X6ката од напред се израдував ама за џабе, имаше сменето само преден бодикит ,се друго од 3.0 XDrive...
ПС: Британски беа таблиците
Прегледај го приврзокот 32132Прегледај го приврзокот 32131
па ја затоа и се израдував ... ама јбгmozno e jas pak go vidov ama navecer vo voznja menoze da se primeti
steta