Dreamboy / Dreamgirl

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Да не е висока......не би сакал да е повисока од мене,па не и на штикли (а ја сум 172 па сега види), да знае муабет да прави на многу теми и да има повеќе интереси,паметна дефинитивно,некоја што попрво ќе гледа светско у фудбал него некоја шпанска (у денешно време турска) серија и не се лигави многу.Кафеава коса и кафеави очи и убаво тело (мала ама складна),а у фаца не мора некој фотомодел да биде,онака некоја симпатична.

Aман бе девојки што сте се запнале висок та висок, а ние ниските што ќе правиме без девојки? :pos:

Па висок него како. Кога ке пушат да не ги болат колената :sneaky:
--- надополнето: Jun 15, 2011 5:23 PM ---
-Некој слаб со голема брада и бркови
-Некој што ќе слуша иста музика ко мене
-Некој што ќе ме испраќа од Центар до дома пешки
-Некој што ќе ми посвети најмногу внимание на мене
-Некој што ќе пие со мене ракија
-Некој што е вегатаријанец
-Некој што ќе го почитува моето мислење и ќе ме слуша
-И некој што ќе ме сака најмногу и ќе гледа само во мене!:mad::p

ти бе кукле ко толку многу ги сакаш животните, зошто тогаш им ја пасеш тревата?

Па висок него како. Кога ке пушат да не ги болат колената :sneaky:
--- надополнето: Jun 15, 2011 5:23 PM ---

ти бе кукле ко толку многу ги сакаш животните, зошто тогаш им ја пасеш тревата?
од кај знаеш дека не им ја пасам?

Физички: да е повисок од мене! Да ме привлекува да се осека страста! да е нормална личност, стабилна личност, личност со ставови, амбиции, идеи, планови, желби, да ме почитува и цени пред се поради тоа што сум јас во душата и тоа што го имам во паметот, а не по тоа како изгледам!

абе сите висок висок, мене па ми треба низок( мислам не многу низок, туку за машко низок) пошо ја сум 159 :S

Читајќи ја темава,сфаќам зашто избегавам форуми како овој и филозофија.

Yea, za ovoj ti treba iskustvo, a za filozofija slobodno vreme koga kje razmisluvash, ama ti togash vezhbash gitara <3
Too bad /:
Ama te razbirame...<3

Е де, никој не бара цицка на темава, се некои wish lists као фискални сметки по неделен шопинг.
На пример погоре некоја бара вегетаријанец кој лока ракија.Oh yeah и да личел на четник ама да бил симпатичен во исто време.
Ради искуство тоа...:D

Е де, никој не бара цицка на темава, се некои wish lists као фискални сметки по неделен шопинг.
На пример погоре некоја бара вегетаријанец кој лока ракија.Oh yeah и да личел на четник ама да бил симпатичен во исто време.
Ради искуство тоа...:D

Ne stana zbor konkretno za temava, tuku za celiot forum Ljubov i seks. Ako nemash za kogo/shto da pishesh, toa znachi...
Ostaj go drugar ti sam da se brani, aman ! (:

Ne stana zbor konkretno za temava, tuku za celiot forum Ljubov i seks. Ako nemash za kogo/shto da pishesh, toa znachi...
Ostaj go drugar ti sam da se brani, aman ! :)

Ако немаш за што да пишеш...ќе читаш.
И ќе се смееш...:D
Некои си бараат четник-вегетаријанец-ракијаш-телепат...with plenty of social skills & cuddly like a bunny...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom