Po mene - ova dosega e najglupavata tema ali veli 100% od sigurni izvoriHOW I MEET MY MOTHER? hahah
слабо англискиот слабооо
Po mene - ova dosega e najglupavata tema ali veli 100% od sigurni izvoriHOW I MEET MY MOTHER? hahah
слабо англискиот слабооо
сигурни се 0%дали се 100% сигурни темите по англиски ?
It was fucking priceless experience.HOW I MEET MY MOTHER? hahah
слабо англискиот слабооо
Ova moze da bide i lazen alarm kako so onoj idiot sto se prestavuva kako gjavolrulzepa aj kazi ako imas nekoja ideja so treba da se pisuva na taa tema
зна4и ако биде утре нека биде ако имаш среќа ќе направис нешто ако не барај некој да ти помогнесигурни се 0%
Си гледа саир човекот.Ova moze da bide i lazen alarm kako so onoj idiot sto se prestavuva kako gjavolrulz
Ќе помогнам колку што се сеќавам. Значит ова е игра на зборови. Ти ова што го напиша е ако би гласело: Да знаат само еден јазик. А бидејќи пишит "барем", значи одговорот е 0,7.А- знаат англиски
B- знаат германски
P(A)= 40/100
P(B)=30/100
P(C)=P(A)+P(B)-P(A presek B ) = 40/100+30/100-15/100 = 55/100
ваљда вака е
Дали ти навистина мислиш дека доколку напишеш есеј на тема што утре нема да се падне, а знаеш англиски, ќе паднеш? Според мене не би требало. Дури и уште повеќе во корист ќе ти биде, имаш тема од некаде да почнеш, да си вежбаш.и што дека ќе излаже и дека ќе напише грешна тема, ќе биде задоволен што 100 на матуранти нема да положат глупости